Cele mai la modă idei de manichiură bej în 2020

Cuprins:

 1. Noutăți în materie de manichiură bej
 2. Lucios sau mat? alegere
 3. Efectul „țesătură” - o noutate la modă
 4. Oglinda manichiura bej
 5. Manichiura bej cu decor.
 6. Idei la modă pentru desene pe o manichiură bej.
 7. Manichiură bej cu culoare neagră.
 8. Manichiura bej și albă.
 9. Combinație bej și roz în manichiură
 10. Manichiura bej cu culoare maro.
 11. Manichiura bej pe unghiile scurte.

Una dintre cele mai populare metode de a vă decora unghiile pentru uzura de zi cu zi este manichiura bej. Și așa cum arată practica, este o colorare atât de neutră și deloc enervantă, care acționează ca un mecanism universal de pornire în crearea unei unghii uimitoare și cochete nu numai pentru fiecare zi, ci și pentru o vacanță de seară, pentru a merge la muncă sau pentru o vacanță.

Știri la modă despre manichiura bej 2020: idei

Beige acționează rar ca o nuanță de frunte, dar nuanțele sale multifuncționale conduc cu încredere în paleta celor mai la modă culori ale sezonului. Sistemul de culori are 9 palete bej de bază. Fiecare constă din 5 nuanțe de la cele mai ușoare până la cele mai saturate. De asemenea, paletele sunt împărțite între ele în culori neutre, reci și calde. Imaginează-ți că, datorită acestor caracteristici unice, poți alege cu ușurință nuanța potrivită pentru tine și să creezi o manichiură pur și simplu unică.

Manichiura Beige 2020 implică utilizarea celor mai la modă tehnici de performanță, o varietate de decoruri și desene. Așadar, pe unghiile femeilor la modă geometria va arăta foarte la modă, de exemplu, un sacou, un gradient și un decor cu strasuri.

Lucios sau mat?

Un finisaj bej strălucitor este o alegere clasică. În același timp, arată nu numai frumos, ci și scump și elegant și va privi în mod universal pe degetele unui student, o doamnă de afaceri sau o mireasă conservatoare. Ideal pentru o performanță lucioasă - carne, pudră, nuanță de perle sau culori saturate - caramel, trandafir prăfuit sau migdale. Bejul mat, pe de altă parte, este o alternativă excelentă la strălucirea umedă. Aceasta este o ocazie bună de a opta pentru o nuanță mai strălucitoare. La urma urmei, finisajul mat arată întotdeauna înmulțit. Manichiura bej mat face unghiile mai expresive și menține integritatea mai lungă decât luciul. De asemenea, structura mată servește ca o bază excelentă pentru decorare, de exemplu, elemente din velur, dantelă sau lucioase.

Efectul „țesătură”: o noutate la modă pentru fashioniste

O tehnică comună printre fashioniste - imitarea materialelor din țesături pe unghii - este unul dintre trucurile dintre cele mai noi modele de unghii în acest sezon. Pentru a realiza o astfel de structură, la sfatul proiectanților, este posibil cu ajutorul unui desen naturalist și a texturii originale a acoperirii. Textura „țesătură” imită modelele tricotate din catifea, velur și cașmir.

Oglinda manichiura bej

Datorită strălucirii strălucitoare, o astfel de manichiură este adesea numită - Hollywood. Acoperirea cu efect oglindă conține particule reflectorizante, manichiura capătă o strălucire caracteristică și o strălucire oglindă. Astăzi, nu numai nuanțele aurii și argintii, ci și lacurile cu oglinzi de nuanțe de bej sunt considerate foarte la modă.

Manichiura bej cu strasuri si decor cu sclipici

Folosirea sclipiciului nu numai că va transforma în mod miraculos manichiura, dar va consolida învelișul în sine și o va face mai puternică. Puteți decora una sau două unghii, puteți aplica sclipici folosind tehnica ombre sau într-un stil francez. Cu ajutorul strasurilor, sunt așezate benzi și modele, atât pe toate plăcile de unghii, cât și pe opțiuni de accent pe unul sau două degete. Pietrele de sticlă pot fi atât transparente, color, cât și hologramă.Cu manichiura bej, strasurile realizate sub pietre prețioase, de exemplu, topaze, diamante sau rubine, arată avantajoase.

Idei la modă pentru desene pe o manichiură bej.

Unul dintre liderii incontestabili în proiectarea manichiurii bej sunt diverse motive florale pe unghii, realizate prin tehnica acuarelelor, folosind autocolante sau ștampilare. Culoarea bej se combină în mod unic cu multe nuanțe. O varietate de motive florale strălucitoare sau invers, nu fac decât să sublinieze sofisticarea manichiurii tale și va atrage atenția. Dantela deschisă de culori negru sau alb a devenit foarte originală. Desene în stilul minimalismului și multe altele. Puteți aplica forme geometrice pe unghii, imprimați într-un stil animalistic sau puteți face note contrastante în manichiura dvs. Bej, combinat unic cu multe nuanțe.

Manichiură bej cu culoare neagră.

Cu siguranță merită să încercați noul duo în bej și negru. Îți poți acoperi unghiile evidențiind unul sau două degete cu negru, poți aplica lovituri nepăsătoare sau modele chic de dantelă pe unghii, să adaugi strasuri sau benzi metalice strălucitoare la manichiură, în orice caz - aceste două culori sunt perfect combinate în manichiură.

Manichiura bej și albă: idei proaspete

O combinație foarte elegantă și elegantă a fost o manichiură bej cu alb. Versiunea clasică a sacoului cu un zâmbet alb pe copertă este fildeș, manichiura de lună, flori și modele albe, imagini geometrice și dungi, astfel încât să nu alegeți, va arăta foarte blând.

Combinație bej și roz în manichiură

Vrei să creezi cea mai feminină și delicată artă de unghii? Adăugați nuanțe de roz manichiurii bej. Puteți efectua acest sezon în orice tehnică, cu motive florale superbe, cu desene de animale mici drăguțe, decorați cu strasuri, folosiți frecare și multe altele. O astfel de manichiură va fi potrivită nu numai într-un aspect cotidian, ci și la o petrecere festivă.

Manichiura bej cu culoare maro.

O manichiură în tonuri de maro și bej va fi o adevărată descoperire pentru fashionisti. Folosiți culori bej și maro separat în acest sezon nou. O astfel de variație nu se va pierde în imaginea dvs., va arăta spectaculos, dar nu sfidător. Această combinație armonioasă nu necesită nicio adăugare, dar dacă doriți, puteți decora unghiile cu pietre, un model sau sclipici. Principalul lucru este să nu exagerați, în acest caz simplitatea este cheia succesului.

Manichiura bej pe unghiile scurte.

Lungimea naturală a unghiilor este frumoasă în sine. Și într-un duet cu o paletă bej - aceasta este doar o opțiune unică pentru manichiură. Unghiile pot fi realizate într-un finisaj lucios și mat, folosiți desene în stilul minimalismului, executați limba franceză, aplicați decor și combinați culorile. Paleta bej de la sine este cât se poate de aproape de culoarea naturală, iar în compania cu lungimea naturală a unghiilor este pur și simplu armonia dintre simplitate, gust sofisticat și grație.

O manichiură la modă în tonuri de bej este foarte restrânsă și calmă. Fără să atragă atenția, el este capabil să-ți decoreze cu abilitate unghiile în arta ta de unghii preferată. Manichiura bej, fără exagerare, este considerată în 2020 drept unul dintre cele mai elegante și sofisticate tipuri de manichiură, ceea ce ne-a fost demonstrat de tehnicianul de unghii.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *