Cele mai interesante opțiuni de manichiură de afaceri cu șelac în 2018

Psihologii avertizează că absența mâinilor bine îngrijite cu manichiură atrage incertitudine și, după cum știți, acesta este un inamic periculos al bunăstării. Stima de sine scăzută împiedică succesul în toate domeniile vieții. Desigur, timiditatea sau îndoiala de sine ne sunt date de natură, dar se poate face o anumită corecție: aveți grijă nu numai de garderoba dvs., ci și de manichiura cu ajutorul șelacului persistent. Apropo, shellac nu este chiar numele capacului de unghii. Doar că compania americană CND a lansat demult un lac de gel numit Shellac, care a câștigat rapid popularitate și de atunci toate celelalte lacuri de gel au fost numite shellac din obicei.

Logo-uri de marcă pentru o manichiură de afaceri cu shellac

Există cazuri în care conducerea necesită o manichiură de afaceri de la subordonații săi în culori de brand sau cu simbolurile companiei în sine. Iar tendința modei sub formă de manichiură cu logo-uri ale unor mărci celebre câștigă popularitate, lucru dovedit prin exemple vii ale celor mai elegante fashioniste de la INSTAGRAM.

Manichiură parțială de șelac: cuticule colorate pentru un aspect de afaceri

Unghiile nude cu o culoare strălucitoare a cuticulelor - deja devine un hit în 2018 în lumea artei unghiilor. Mulți designeri de la brand-uri au demonstrat o manichiură atât de neobișnuită. Desigur, în viața ei de zi cu zi este puțin probabil să rămână mult timp, dar cu siguranță își va impresiona colegii.

Imnul roșu: opțiuni de compromis pentru manichiura de afaceri cu șelac

Practic nu există oameni care să nu le placă culoarea roșie. Chiar dacă credeți că manichiura franceză sau în nuanțe pastelate este cea mai potrivită pentru munca dvs., ziua X mai vine, când doriți iremediabil să spargeți interdicțiile și tradițiile. A fost odată, celebrul designer Valentino Garavani al celebrului brand „VALENTINO” a spus că „culoarea roșie se vindecă de melancolie și mohorie”. Încercați o manichiura spectaculoasă cu roșu în timp ce creați o imagine de afaceri. Poate acesta este cel mai bun mod de a scăpa de blues? La urma urmei, manichiura roșie se va încadra perfect în imaginea deja existentă și va fi un plus excelent la un costum de afaceri. Și dacă sunteți totuși atât de conservator și nu vă puteți permite o manichiură de șoricel roșu simplu, atunci există o soluție: selectați doar o unghie sau folosiți opțiunile proprii de manichiura franceză cu nuanțe de roșu.

Tendință 2018 - manichiură de afaceri minimalistă

Shellac, în ciuda practicului său, necesită o atenție sporită și tactici de muncă. Începătorii care lucrează cu shellac pot practica manichiuri de afaceri minimaliste. Pentru o perioadă foarte lungă de timp, palma în manichiura de afaceri cu șelac a fost ocupată de o plasă sub formă de linii de diferite grosimi. Atunci acest design a dat loc micilor flori. Și astăzi sunt relevante imprimările minimaliste sub formă de puncte, dungi și alte figuri simple. Minimalismul executat tehnic sub formă de abstractizare grafică, păsări sau flori pe bază de nud este tendința anului 2018 în lumea manichiurii de afaceri.

Metalic: creativ 2018 pentru birou de unghii art

Aplicarea pe unghiile de oglindă shellac creează un efect uimitor. La prima vedere, cineva poate spune că o astfel de manichiură nu este acceptabilă la locul de muncă, însă designerii recomandă în 2018 să se îndepărteze de standarde și stereotipuri. Desigur, cea mai populară manichiură de afaceri cu șelac în rândul femeilor de afaceri este simplă și potrivită pentru o ținută de birou. O acoperire monofonică de metal perlată îndeplinește, de asemenea, acest criteriu.O astfel de manichiură de afaceri cu efect metalic se potrivește unei femei de afaceri îndrăznețe și cu scop.

Manichiură de birou franceză cu șelac

Există destul de multe variante ale manichiurii de birou franceze cu șelac. Se potrivește perfect cu cerințele standard de stil de birou. Foarte des, femeile de afaceri practică nuanțe nude sau bej atunci când creează o manichiură de afaceri cu șelac, deoarece, din cauza activității lor agitate și a angajării constante, nu pot în orice moment să se desprindă și să alerge în salon pentru o manichiură, iar jetoanele și zgârieturile pe culorile naturale sunt mai puțin doar observabil. În 2018, însă, este permisă și manichiura franceză pentru sfera de afaceri, realizată în culori strălucitoare.

Manichiură australiană - îngrijire de mână a femeii de afaceri noi

În lumea modei nail art, există legi speciale care se schimbă în fiecare sezon. În 2018, o manichiură australiană este foarte populară, ceea ce exclude utilizarea apei în timpul procedurii. Cuticulul este îndepărtat cu un fișier special dintr-un abraziv japonez, care nu numai că îndepărtează celulele moarte și inutile de înaltă calitate, dar îmbunătățește în mod semnificativ circulația sângelui. După manichiura australiană, unghiile cresc „salturi și limite”.

Caracteristici ale aplicației shellac atunci când creați o manichiură de afaceri

Cel mai bun palton de unghii pentru o manichiură modernă este șelacul. În aparența sa, nu este diferit de o bulă obișnuită cu lac, dar în compoziție sunt complet diferite. Și tehnica de lucru este semnificativ diferită. Shellac este aplicat pe stratul de bază cu un strat lipicios și apoi fixat cu un finisaj. Mai mult, fiecare strat se usucă într-o lampă specială, de la 30 de secunde la 5 minute, în funcție de consistența și culoarea șelacului. De exemplu, silabele alb-negru sunt cele mai dăunătoare și mai pline de spirit.

Top 7 dintre cele mai bune lacuri de gel profesionale pentru crearea unei manichiuri de afaceri - 2018

  1. Cel mai bun lac profesional de gel este considerat SHELLAC de la compania americană CND.
  2. Un lac excelent în raportul „preț accesibil = calitate perfectă” este GELCOLOR de la compania germană OPI.
  3. Cel mai inofensiv lac de gel este recunoscut de GELISH de la compania din California HAND & NAIL HARMONY.
  4. Pentru incepatori, idealul de gel din cauciuc din categoria pretului mediu KODI PROFESSIONAL este ideal.
  5. LAQUE RUNAIL - o versiune destul de înaltă și de calitate la prețuri accesibile pentru lac
  6. Lacul de gel profesional BOUTIQUE pentru unghii garantează cea mai rezistentă acoperire a manichiurii de afaceri.
  7. CANNI Gel Polish este un articol de calitate al popularului AliExpress.

1 să răspund

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *