Unde sărbătorim Anul Nou 2020 în Rusia: TOP-6 destinații, cele mai bune locuri, divertisment

Cuprins:

  1. Moscova și regiunea Moscovei
  2. Sankt Petersburg
  3. Kazan
  4. Mare Ustyug
  5. Sochi și Krasnaya Polyana
  6. Karelia

Vacanțele de Anul Nou sunt așteptate cu nerăbdare de toți copiii și adulții. Până la urmă, aceasta este o oportunitate unică de a petrece o vacanță scurtă cu întreaga familie și de a te bucura pe deplin de odihna. Anterior, problema locului de a sărbători Anul Nou era extrem de rară, deoarece toată lumea rămânea acasă. Acum tendințele se schimbă, deoarece mulți preferă să călătorească. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a vă cufunda în obiceiurile și tradițiile sărbătorii Anului Nou 2020 în diferite orașe ale Rusiei.

Având în vedere cererea în creștere pentru o astfel de vacanță, vă recomandăm să rezervați bilete și cazare la hotel în avans. Datorită acestui fapt, puteți alege cea mai bună opțiune pentru dvs., indiferent de durata șederii într-un anumit oraș.

Anul Nou de neuitat 2020 în regiunea Moscova și Moscova

Când vine vorba de sărbătorirea Anului Nou în Rusia, mulți își aleg imediat capitala. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Moscova este transformată cu mult înainte de vacanța în sine. Mii de lumini strălucitoare care împodobesc ferestrele magazinelor, copacii și străzile sunt fascinante. Diverse zone fotografice originale atrag atenția fiecărui trecător. Toate acestea transformă orașul literal într-o clipă. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mulți turiști vin aici în sezonul de iarnă. La urma urmei, puteți vedea o frumusețe incredibilă și festivă cu propriii ochi.

Desigur, în capitală se organizează principalele sărbători de Anul Nou. Printre ele se numără spectacole fabuloase, expoziții, târguri, concerte cu vedete și o mare varietate de programe pentru copii de toate vârstele. Simțiți-vă liber să alegeți această opțiune pentru dvs. dacă vă place distracția zgomotoasă.

În caz contrar, vă recomandăm să priviți mai atent soluția alternativă sub forma regiunii Moscova. Adesea această opțiune va fi puțin mai puțin costisitoare. În același timp, puteți cufunda într-o poveste reală de iarnă dacă hotelul este situat în pădure. Imaginați-vă vederi incredibile acoperite de zăpadă, o saună, piscine, mâncăruri festive și oameni apropiați. O astfel de vacanță va fi cu siguranță un adevărat repornire pentru fiecare persoană.

Anul Nou la Sankt Petersburg

Nu mai puțin popular direcția în perioada de Anul Nou este Sankt Petersburg. Nu numai locuitorii Rusiei vin aici, ci și turiști din întreaga lume. Interesant, multe evenimente diferite au loc în această perioadă. Pe străzi puteți ajunge brusc la un concert interesant sau un spectacol întreg. Prin urmare, nu stați în cameră și asigurați-vă că mergeți la o plimbare pe diferitele străzi ale orașului.

Cele mai ambițioase festivități au loc atât pe Nevsky Prospekt, cât și pe Piața Artelor. Prin urmare, este întotdeauna aglomerat, zgomotos și distractiv. La rândul său, cel mai mare pom de Crăciun este înființat pe Piața Palatului și sunt organizate spectacole și târguri incredibile. De Revelion, du-te aici. Asigurați-vă că emoțiile unui eveniment la scară largă vor fi amintite mult timp.

Sărbătorind Anul Nou 2020 în Kazan

Din ce în ce mai mult, Kazan este ales să sărbătorească Anul Nou. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece este un oraș frumos care rămâne atractiv în orice moment al anului. Aici puteți încerca o varietate de tipuri de divertisment. În timpul iernii, acestea includ snowboarding, patinaj pe gheață, cheesecakes, sanie și schi. Activitățile în aer liber rămân mereu în amintirile tale ca cea mai bună soluție pentru sărbătorile de Anul Nou.

Anul Nou cu copii în Veliky Ustyug

Familiile cu copii ar trebui să ia întotdeauna în considerare vacanța mai atent. Întrucât este foarte important ca și cei mai mici să fie interesanți și să nu se plictisească. Anul acesta, du-te cu toată familia la Veliky Ustyug.Asigurați-vă că copiii vor fi încântați de călătoria în patria lui Moș Crăciun. În plus, în oraș puteți privi în palatul său, faceți o plimbare pe „poteca de basm”. De asemenea, copiii vor iubi varietatea de diapozitive, personaje de basm și multe altele. De asemenea, adulții nu vor trebui să se plictisească, deoarece o astfel de călătorie este o ocazie unică de a cufunda din nou în copilărie și de a se distra.

Anul nou fabulos 2020 în Sochi și Krasnaya Polyana

Celor cărora le place un climat mai cald și mai blând, li se recomandă să meargă la Sochi. În ciuda faptului că vremea este mai caldă aici, străzile sunt de asemenea frumos decorate și o atmosferă festivă literalmente se întinde peste tot. Alegând această opțiune pentru tine, asigurați-vă că vă planificați timpul liber pentru a-l petrece bogat și interesant. Mergeți la skate, plimbare, vizitați Arboretum. Dacă doriți, puteți merge cu un iaht sau schi, precum și excursii în orașele vecine. Dacă preferați să explorați singur zona, asigurați-vă că închiriați o mașină. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura cu siguranță de vacanța dvs. fără a face referire la ora sau programul excursiilor.

Fanii activităților în aer liber și naturii pur și simplu incredibile ar trebui să meargă la Krasnaya Polyana. Slingding, schi, cheesecakes - aceasta este doar o mică parte din ceea ce vă așteaptă în aproape toate stațiunile de schi. Cei care se bucură de o vacanță relaxantă și relaxantă se vor bucura cu siguranță de piscinele în aer liber, cu vederi uimitoare. Apropo, aici se află și reședința de sud a lui Moș Crăciun. Așa că mergeți aici cu toată familia. Asigurați-vă că copiii vor fi încântați de o astfel de călătorie.

Anul Nou 2020 în Carelia

Karelia devine o destinație din ce în ce mai populară pentru sărbătorirea Anului Nou. Frumusețea incredibilă a priveliștilor, schiul, sania, săniușul pentru câini - toate acestea vor atrage atât copiii, cât și adulții. Cu siguranță merită să mergeți aici către cei care doresc să obțină o experiență de neuitat și să se bucure pe deplin de recreere în aer liber. Întrucât în ​​Carelia toată lumea poate vizita rezerve unice, parcuri, insule și lacuri. Și asta, vedeți, merită mult.

Sărbătorirea Anului Nou 2020 poate fi foarte diferită. Totul depinde de numărul de persoane, de preferințele tuturor membrilor familiei. Un rol important îl joacă direcția aleasă pentru călătorie. Prin urmare, este mai bine să discutați cu atenție despre toate, să fiți de acord și să vă bucurați de o vacanță de neuitat în Rusia.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *