Tatuaj cu sclipici: caracteristici de bază, metode de aplicare și revizuire foto

Cuprins:

 1. Tehnica tatuajului cu sclipici
 2. Principalele avantaje ale tatuajelor cu sclipici
 3. Materiale de completat
 4. Principalele etape de aplicare
 5. Sfaturi profesionale

Tatuajele cu sclipici sunt un tip incredibil de popular de modele de desen pe corp. Implementarea sa se face în aplicarea paietei. Particulele sclipitoare sunt ținute pe corp cu clei hipoalergenic. Tatuajele strălucitoare, strălucitoare și colorate cu paiete sunt tipice pentru fete. În acest fel, vă puteți decora corpul și atrage atenția considerabilă. Este demn de remarcat faptul că acest tip particular de modele de lenjerie are cea mai mare gamă de culori. Tatuajele cu sclipici pot completa perfect un aspect elegant și original, făcându-l strălucitor. Un alt avantaj principal al varietății de tatuaje temporare este că dacă imaginea este obosită, puteți scăpa cu ușurință de ea.

Tehnica tatuajului cu sclipici

Este foarte simplu să creezi un tatuaj elegant cu ajutorul paietei, acesta poate fi realizat chiar și acasă. Inițial, trebuie să alegeți stencilul preferat și să aplicați lipici special pe zona selectată a corpului. Următorul pas va fi aplicarea paietei: trebuie să stropiți paiete pe corp și să scuturați reziduul cu o perie obișnuită. Un tatuaj atractiv și sclipitor este complet. Este demn de remarcat faptul că această metodă nu are efecte secundare și este complet inofensivă pentru piele. Adezivul în sine este rezistent la apă, motiv pentru care tatuajul durează pe corp aproximativ 14 zile și, cu un raport precis, este mai lung. Dacă aveți abilități artistice, un stencil nu este necesar. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați desenul preferat de perie.

Principalele avantaje ale tatuajelor cu sclipici

Un tatuaj temporar, care este realizat cu ajutorul unor paiete atractive, este caracteristic pentru desenarea nu numai a fetelor, ci și a copiilor de orice vârstă. Modelul arată excelent și este foarte vizibil chiar și noaptea. Nu contează unde clientul dorește să aplice desenul, cel mai adesea aleg astfel de părți ale corpului precum brațele, picioarele, spatele sau pieptul. Copiii cel mai mult le place să facă un desen pe fețele lor sub formă de fluturi sau motive florale. Tatuajul cu sclipici este considerat o soluție universală care nu are efecte secundare și efecte negative asupra pielii. Această varietate de desene purtabile nu are, de asemenea, restricții în ceea ce privește culoarea și dimensiunea, totul depinde de dorințele și gustul proprietarului. O calitate la fel de importantă și pozitivă a unui astfel de tatuaj este utilizarea lipiciului special, care este complet inofensiv pentru sănătatea umană, nu provoacă iritații și alergii.

Tatuajul cu sclipici este acceptabil pentru persoanele cu pielea foarte sensibilă.

Este un lipici impermeabil care asigură manifestarea unui tatuaj pentru o anumită perioadă. Cu o atitudine atentă față de modelul strălucitor, acesta rămâne pe corp până la o lună, după care își pierde treptat aspectul inițial, apoi dispare complet. Un alt mare avantaj al tatuajelor cu sclipici este că poți scăpa de ea oricând. Deci desenele după voie pot fi schimbate cel puțin în fiecare zi. Acest tip de tatuaje deschide multe oportunități pentru experimentarea imaginilor tale. După ce ați finalizat un tatuaj temporar, puteți vedea cum va arăta prezentul asupra acestei părți a corpului. Așa că nu ezitați să decideți să decorați corpul în acest fel.

Materiale utilizate pentru a realiza tatuaje cu sclipici

Tatuajele cu sclipici pot fi făcute cu ușurință în orice salon, dar multe persoane preferă să efectueze în mod independent imagini strălucitoare pe corpul lor. Pentru a face acest lucru, ar trebui să cumpărați toate materialele necesare.Există multe magazine specializate, deci cu aceste dificultăți nu vor apărea. Atunci când alegeți materiale, trebuie să achiziționați întregul kit. Această listă include:

 1. Paiete pentru corp.
 2. Adeziv pentru corp hipoalergenic.
 3. Set standard de stencils.
 4. Un set de perii necesare pentru aplicarea lipiciului și pentru a scăpa de paiete excesive.

Principalele etape ale aplicării tatuajului cu sclipici pe corp

Pentru o purtare de înaltă calitate și corectă a unui tatuaj pe corp, este necesar să urmați toate etapele:

 • Definiție cu loc pentru un tatuaj și imaginea acestuia.
 • Degresarea suprafeței. Prin această procedură, pielea este tratată astfel încât lipiciul să se lipească mai bine de piele. Ca agent de degresare, puteți utiliza o soluție care conține alcool sau un îndepărtător ușor de lacuri de unghii care nu conține acetonă și uleiuri. Atunci când efectuați un tatuaj pe față, cel mai bine este să utilizați un tonic fără conținut de alcool.
 • Aplicarea lipiciului special pe suprafața pielii, care a fost degresată anterior. Acest lucru se poate face manual sau folosind un stencil special. Înainte de a continua cu desenul, este necesar să așteptați 30 de secunde pentru ca lipiciul să se absoarbă puțin în piele.
 • Desen cu o perie subțire specială. Aplicați ușor sclipici de culoare aleasă pe zona de lipici. Aplicați alte culori în același mod.
 • La sfârșit, scuturați scânteile rămase de pe piele.

Sfaturi pentru profesioniști în ceea ce privește realizarea unui tatuaj cu sclipici

Pentru a evita desenul inexact, trebuie să luați în considerare câteva dintre sfaturile artiștilor tatuatori:

 • astfel încât brânzeturile de culoare neagră sau închisă să pară mai atractive, acoperiți-le cu polen transparent special;
 • atunci când alegeți o parte a corpului, este mai bine să abandonați locurile în care hainele se potrivesc strâns și se freacă de piele, astfel de locuri sunt centura și zona fără bretele;
 • după finalizarea tatuajului cu sclipici, cel mai bine este să îl uscați cu aer cald al uscătorului de păr pentru a usca lipiciul;
 • cel mai bine este să nu permiteți tatuajului să intre în contact cu apa în primele 10 ore după finalizare;
 • pentru o mai bună conservare a imaginii, nu este necesar să o frecați cu o cârpă, și de asemenea evitați contactul cu cremă, alcool și uleiuri;
 • Puteți scăpa de modelul de sclipici în orice moment, folosind un tampon de bumbac umezit cu o soluție care conține alcool sau o îndepărtare a lacurilor de unghii fără acetonă.

Având în vedere toate aceste sfaturi, un tatuaj cu sclipici va arăta îngrijit și atractiv, încântând proprietarul său.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *