Care va fi vara anului 2018: prognoza meteo preliminară

Cât de des sunt persoanele interesate de prognozele meteo pe termen lung? Vei fi surprins, dar foarte des. Vara viitoare va fi caldă? Care este cea mai tare zi de vară? Există o recoltă bogată care ne așteaptă? Vremea va permite o vacanță de vară de neuitat? Va fi căldură anormală sau va fi vara rece? Ce lună de vară pentru a organiza o excursie la mare? Pentru toate aceste și alte întrebări, căutați răspunsuri în publicația de astăzi despre cum va fi vara anului 2018.

O persoană nu poate ști la ce să se aștepte de la mama natură, ceea ce este foarte imprevizibil. Tendința din ultimii ani este că condițiile meteorologice se pot schimba de mai multe ori în timpul zilei. Procesele din natură sunt cauza vremii schimbătoare. Este necesar să vă pregătiți pentru schimbările meteorologice în timpul verii, deși orice vreme este bună în felul său. Principalul lucru este să te îmbraci în haine potrivite.

Specialiștii în domeniul meteorologiei avertizează că vara anului 2018 va fi foarte cald. Situația în diferite regiuni va fi în consecință diferită, dar toate vor fi unite de un singur lucru - absența vremii reci. Tendințele meteo generale sunt astfel încât începând cu luna mai se vor resimți zilele călduroase de vară. Regiunile sudice, desigur, obișnuiau să simtă temperaturi peste 30 ° C, iar locuitorii din regiunile nordice începând cu a doua jumătate a lunii iunie 2018.

Iunie 2018: condițiile meteorologice

Prima săptămână calendaristică din iunie 2018 este caracterizată de vânt slab, căldură și soare. Dar, începând cu 10 iunie, totul se va schimba în direcția de răcire. Noroiul și precipitațiile vor face ca termometrul să scadă literalmente la 15 ° C. Acest lucru nu se aplică părților de sud ale continentului. Încălzirea va avea loc pe data de 20, dar încă nu se așteaptă mulți oameni care se așteaptă în vacanță în iunie, deoarece 20 ° C nu va permite apei din rezervoare să se încălzească până la o temperatură confortabilă. Da, și ploaia în această perioadă este frecventă, deoarece fără o pelerină de ploaie sau umbrelă nu se poate face. De fapt, până în iulie, perioada ploioasă va dura. La asta se așteaptă vremea din iunie.

Iulie 2018: căldură mohorâtă sau anotimp ploios?

Încă de la începutul celei de-a doua luni de vară, va veni căldura mohorâtă. Soarele va coace și, prin urmare, nu neglija pălăria de vară. Seceta nu va permite o recoltă bogată pentru grădinarii care au un teren care nu este echipat cu irigații. Vremea din iulie precede incendiile forestiere. Dar ce temperatură nu aduce foc la lemnul mort vara? În această perioadă, majoritatea lucrătorilor își iau o vacanță și pleacă într-un tur de vară, mai aproape de iazurile răcoritoare. Deja în a doua jumătate a lunii, ne vor aduce ploi abundente, ceea ce va aduce vânturi reci. Căldura se va retrage un timp, dar undeva de la data de 25, soarele se va coace cu o vigoare reînnoită, iar temperatura la umbră va depăși 35 ° C.

August: zile călduroase de vară

Ultima lună de ani, în teorie, ar trebui să ne pregătească pentru schimbările meteorologice din toamnă, dar acest lucru nu se va întâmpla în august. Băiatul la soare, riscați să prăjiți, ca ouăle crampate într-o tigaie. Prin urmare, evitați soarele direct în august 2018. Doar serile răcoroase vor încânta și chiar după 20 de numere. Temperatura medie de-a lungul lunii va fi de 30-35 ° C. După o lună atât de caldă nu va mai exista o singură frunză verde pe copaci, iar flora din jur vă va aminti de o toamnă adâncă.

Ce simboluri ale verii arată vremea bună?

Strămoșii noștri au fost bine ghidați de simbolurile naturale care au prezis vremea vara. Armonia cu lumea exterioară permite astăzi să tragem concluzii preliminare despre vreme. Iată câteva dintre ele:

 • Verile secetoase și calde sunt prevestite de ciupercile care cresc chiar în centrul râpei, deoarece ploile viitoare au obligat reprezentanții regatului vegetal să crească mai înalt pentru a evita inundațiile.
 • Stejarul era verde înainte de cenușă - așteptați căldura vara.
 • Adunați multă seva de mesteacăn primăvara - vara va fi ploioasă. Mesteacănul nu protejează umiditatea în sine pentru perioada de vară, deoarece este sigur că va fi udat.

Ce înseamnă comportamentul membrilor clasei de păsări?

Reprezentanții clasei de păsări ne pot lăsa clar ce va fi vremea în multe regiuni în această vară. Păsările sunt înzestrate cu un sentiment natural deosebit, sunt la fel ca un adevărat barometru. Nici oamenii de știință nu resping faptul că păsările au aproape 100% șanse de a prezice încălzirea sau răcirea. Vă oferim câțiva ani testat va accepta:

 • Cuibul de pasăre, răsucit de partea însorită, indică faptul că vara va veni rece.
 • Dacă locuiești în mediul rural, atunci găinile prezic perfect răcirea și le arată oamenilor. Aruncați o privire mai atentă, dacă puiul stă pe un picior, temperatura va scădea în curând. Apropo, dacă găinile nu aleargă în puii în timpul ploii, atunci va fi de scurtă durată, cu ploi mici.
 • Dacă papagalul domestic nu este vesel și este tăcut mult timp, atunci această zi de vară nu va fi caldă.
 • Prezentatorul de vreme cu pene, privighetoarea a cântat toată noaptea de vară - o furtună de vânt va sufla câteva zile.
 • În așteptarea ploii - urmăriți cu atenție vrăbii. Dacă vor juca în zadar, atunci ploaia mult așteptată va veni în curând.

Vremea pentru sărbătorile calendarului bisericii - o ocazie de a judeca vremea viitoare din vară

Nu numai strămoșii au acordat o atenție deosebită indiciilor naturale, dar au urmărit cu atenție și vremea în timpul sărbătorilor bisericii, în special pe cei mari: Bobotează, Paște și Buna Vestire. Dacă faza în scădere a lunii cade pe Epifanie conform calendarului lunar, vara va fi puțin ploioasă. Paștele este în general complet identic cu vremea cu întreaga vară, iar ploaia pe Buna Vestire înseamnă vreme caldă din iunie până în august.

Toată lumea vrea ca vara să fie moderat de caldă. Previzorii meteo nu garantează stabilitatea în vara anului 2018. Specialiștii calificați au ajuns la concluzia că luna iunie va fi mai mult ca o lună de primăvară, iar din iulie până în august se va stabili o căldură sultană. Prin urmare, știind cum va fi vara anului 2018, respectând cu atenție flora și fauna, fiecare persoană poate planifica în prealabil timpul petrecut vara, alege garderoba potrivită. Îți aduci aminte cum ai alergat desculț în băltoace fierbinți vara, ca un copil? Îmbrăcându-se pe vremea verii, starea de spirit nu se va deteriora nici măcar în ploaia care se revarsă.

5 raspunsurile
 1. înghețat
  înghețat spune:

  În regiunea rusă, înghețul și zăpada din iunie sunt peste tot astăzi. Poate undeva în Thailanda și căldura.

  răspuns

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *