,

Tunsorile și colorarea calendarului lunar pentru decembrie 2019

Atunci când pregătesc calendarul lunar, astrologii oferă recomandări specifice cu privire la tunsori, coafare, curling și colorarea părului. În urma lor, fiecare dintre noi nu poate doar să ne îmbunătățească părul, dar și să atragă noroc în viață.

Calendarul tunsorii lunare din decembrie 2019

Ce zile din decembrie vor fi favorabile pentru a merge la coafor?

1 decembrie. Tunsorile sunt acum interzise. Chiar și tăierea minimă a capetelor poate provoca o boală și o stare depresivă. De asemenea, este mai bine să refuzați ondularea și colorarea. Sunt permise tratamente de sănătate pentru păr.

2 decembrie Datorită noii tunsoare, părul riscă să devină slab și plictisitor. Colorarea în nuanțe naturale promite noroc. Chiar și un val ușor poate crește apărarea corpului.

3 decembrie Timp negativ pentru tăierea părului. Pentru colorare, puteți alege doar nuanțe naturale și produse naturale. Stabilirea este cea mai ușoară.

4 decembrie A venit vremea să mergi la coafor. După tăiere, părul va deveni puternic și atractiv. Vopsirea lor din această zi nu merită, deoarece rezultatul nu vă va mulțumi, în plus, componentele chimice ale vopselei pot deteriora structura părului. Astăzi sunt permise experimentele îndrăznețe de styling.

5 decembrie. Timpul nu este potrivit pentru rezolvarea sarcinilor importante. Tunsori și ondulări extrem de nedorite. Doar ingredientele naturale sunt potrivite pentru colorare.

6 decembrie. Moment prost pentru o tunsoare. Acesta va afecta negativ atât starea părului, dar și starea de bine. Pentru colorare, puteți alege o nuanță neobișnuită. O zi minunată pentru tratamente de wellness.

7 decembrie. Moment bun pentru orice schimbări. Forfecarea și colorarea vor fi benefice. Coafura este cel mai bine făcută clasic. O nouă coafură vă va face mai încrezător.

8 decembrie. Orice schimbare de aspect va fi bine reflectată în comunicarea cu prietenii și colegii. Pentru curling și vopsire, trebuie să alegeți mijloace blânde.

9 decembrie. Tunsorile și coafarea pot schimba viețile în bine. Când colorați, trebuie să acordați preferință remediilor naturale care vor avea un efect benefic asupra stării buclelor.

10 decembrie. Puteți efectua experimente îndrăznețe cu imaginea. Tunsorile și alte proceduri cu părul vor avea succes și vor aduce lucruri pozitive în viața ta. Este mai bine să amânați măsurile de restaurare, deoarece acestea nu vor avea efectul adecvat.

11 decembrie. O vizită la coafor îți poate strica starea de spirit. De asemenea, aruncați stilul complex. Efectul ondulării și colorației va fi de scurtă durată.

12 decembrie. Trebuie evitate schimbările radicale de aspect. O tunsoare va atrage eșecurile. Și ondularea și colorarea vor slăbi părul.

13 decembrie. Tunsul și ondularea vor fi eficiente. Pentru colorare, luați în considerare tonurile naturale. Este posibil ca stilul complex să nu funcționeze. Drept urmare, coafura va fi neplăcută.

14 decembrie. Mutați călătoria la coafor. Orice manipulare cu părul va avea un efect negativ. Puteți păta acasă. Dar pentru asta merită să alegeți mijloace dovedite. Moment bun pentru înfășurarea corpului și alte tratamente de sănătate.

15 decembrie. Pentru a vă proteja de conflicte, renunțați la o tunsoare pentru o perioadă. Puteți schimba nuanța părului, dar nu radical. Coafura alege cea mai simplă.

16 decembrie. Perioadă proastă pentru o schimbare de imagine. Tunsul nu va avea succes. Abține-te de la alte proceduri, cum ar fi colorarea sau ondularea.

17 decembrie. Acum totul este lăsat să se schimbe - forma, nuanța și lungimea șuvițelor. După ce te duci la coafor, vei experimenta o creștere a forței și a energiei, iar părul tău va avea un aspect magnific.Nu uitați de tratamentele de wellness.

18 decembrie. O nouă tunsoare va atrage venitul financiar și va ajuta la stabilirea relațiilor cu colegii și prietenii. Moment bun pentru a schimba imaginea. Pentru a îmbunătăți buclele, utilizați măști pe bază de ingrediente naturale.

19 decembrie. Energia agresivă a zilei afectează negativ starea părului. Aruncați temporar tunsurile și petele. În loc de încuietori frumoase și bine îngrijite, riscați să obțineți părul plictisit și lipsit de viață. Doar procedurile de sănătate vor avea un efect pozitiv.

20 decembrie. Perioada activă potrivită pentru orice schimbare. Tunsorile protejează împotriva bolilor și a conflictelor. Colorarea și fluturarea vor atrage atenția celorlalți. Cele mai reușite vor fi nuanțele întunecate.

21 decembrie. Nu se pot lua acum decizii grozave. Înainte de a merge la coafor, analizează-ți alegerea coafurilor. Permise de refuz temporar.

22 decembrie. Orice modificare a aspectului nu va reuși. Nu pot fi efectuate schimbări radicale ale formei și nuanței părului. Este permisă numai tăierea capetelor deteriorate ale părului.

23 decembrie. Scurtarea părului poate cauza probleme. O perioadă bună pentru schimbarea culorii șuviței. Dar pentru asta, alege mijloace blânde.

24 decembrie. Perioada este bună pentru a scăpa de toate inutile. Tunsul va avea succes. O nouă coafură vă va face atractiv, iar părul dvs. este frumos și sănătos. Aruncați temporar colorarea.

25 decembrie. Schimbarea este probabil să eșueze. Transferați vizita la salon în altă dată. Creează-ți stilul obișnuit.

26 decembrie. Cei care au decis mult timp să-și schimbe imaginea pot merge la coafor. El vă va spune care coafură vi se potrivește cel mai mult. Pentru colorare, alege produse naturale.

27 decembrie. O tunsoare făcută astăzi te va înveseli. Simțiți-vă liber să experimentați cu o nuanță de păr. Procedurile de restaurare vor fi de ajutor.

28 decembrie. Zi proastă pentru o schimbare de aspect. Tunsorile și coafarea este recomandată să fie amânată în altă perioadă. Vă puteți vopsi părul, dar numai cu componente blânde.

29 decembrie. Perioada este instabilă. Prin urmare, o călătorie la coafor poate fi nereușită. Curlingul și colorarea nu vor fi pe placul durabilității, iar stilul poate arăta dezordonat. O tunsoare vă va atrage energie negativă.

30 decembrie. Orice afacere la un moment dat va avea succes. Nu amânați vizita la coafor. Tunsul, ondularea, vopsirea și coafura vor avea succes și vor putea atrage noroc și bunăstare financiară.

31 decembrie. Moment excelent pentru o renovare. Realizați o tunsoare, coafând, vopsiți-vă părul în nuanțe noi.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *