,

Calendarul tunsorii lunare din septembrie 2019

Odată cu apariția toamnei, nimeni nu este protejat de depresie. Se dovedește a evita acest lucru, trebuie doar să schimbați coafura, coafura sau culoarea părului. Dar pentru asta trebuie să alegeți ziua potrivită, altfel rezultatul va fi exact invers.

Tunsori și colorații calendaristice lunare pentru septembrie 2019

Ce zile din prima lună de toamnă sunt favorabile pentru schimbarea imaginii?

1 septembrie. Prima zi de toamnă va fi nefavorabilă, inclusiv pentru a merge la coafor. Acasă, te poți pata. Numai pentru aceasta, alege nuanțe naturale. Nu merită să strângi părul într-o chiflă într-o astfel de zi.

2 septembrie. Nu puteți schimba forma sau lungimea coafurii, deoarece acest lucru poate provoca neînțelegeri și conflicte cu ceilalți. Iar colorarea și ondularea opusă vor avea succes. Nu uitați de necesitatea de a vă hrăni părul cu măști.

3 septembrie. Ziua este favorabilă pentru toate schimbările. Dacă nu puteți decide să schimbați radical imaginea, atunci tăiați doar capetele. Deci scapi de negativ și îmbunătățești starea părului. De asemenea, puteți schimba culoarea.

4 septembrie Doar ziua perfectă pentru a merge la coafor. O tunsoare va ajuta la îmbunătățirea situației financiare. O nouă culoare a părului va crea un aspect pozitiv. Stabilirea poate fi oricare.

5 septembrie. O tunsoare are un efect bun nu numai asupra stării părului, ci și asupra stării de spirit. Nu puteți schimba culoarea buclelor acum. Experimentele de așezare sunt, de asemenea, contraindicate.

6 septembrie. O perioadă complet improprie pentru o tunsoare. Nereușite vor fi experimente de culoare. Pentru a nu atrage negativ, nu ar trebui să faceți coafuri complicate.

7 septembrie. O zi este bună pentru orice tratament pentru păr. După tunsoare, vor fi sănătoși și frumoși. Iar colorarea lor vă va crește stima de sine. Implicați-vă în consolidarea lacătului.

8 septembrie. Încercați să nu vă tăiați părul într-o astfel de zi. Pentru colorare, alege nuanțe întunecate. Coafurile complexe nu trebuie, deoarece rezultatul te va supăra.

9 septembrie. Timpul este potrivit pentru tunsori. Ea te va ajuta să construiești relații cu ceilalți. O nouă umbră de păr va conferi încredere, iar un val va atrage profit financiar.

10 septembrie. Moment favorabil pentru o vizită la coafor. Orice manipulare cu părul te va face atractiv în ochii sexului opus. Pentru colorare, alege-ți nuanța naturală. Coafurați-vă.

11 septembrie. O tunsoare astăzi nu doare. Este mai bine să fie pictat cu mijloace naturale într-o nuanță naturală. Numai astfel părul tău va deveni ascultător și atractiv. O perioadă bună pentru curling.

12 septembrie. O zi poate fi considerată ideală pentru schimbarea lungimii părului. O tunsoare va contribui la schimbări pozitive în viață. Puteți face orice stil, inclusiv standard.

13 septembrie. O tunsoare va face bine. Pentru a menține părul sănătos pentru vopsire, aruncați coloranții artificiali. Opțiunile îndrăznețe de styling vor avea succes.

14 septembrie. Perioada favorabilă s-a încheiat, deci este mai bine să amânați tunsoarea pentru o perioadă scurtă de timp. Doar tonurile naturale și coloranții naturali sunt potriviți pentru colorare. Stabilirea ar trebui să fie cea mai ușoară.

15 septembrie. Pentru tunsori, timpul este nefavorabil. Schimbarea nuanței părului poate duce la bârfe și scandaluri.

16 septembrie. Experimentele de coafură vor avea succes. Puteți obține o tunsoare în siguranță, vopsiți-vă părul, puteți face un permis. Nu uitați de sănătatea buclelor. Faceți o mască astăzi.

17 septembrie. Tunsul nu va avea succes. După tăierea părului, s-ar putea să vă simțiți rău. O deteriorare a relațiilor cu familia poate duce la colorare. Cea mai bună opțiune de stivuire acum va fi grupul asamblat.

18 septembrie. Scurtarea părului nu merită.Componentele chimice ale vopselelor pot dăuna părului. Refuzați pata astăzi. Coafurile sofisticate te pot supăra.

19 septembrie. Problemele de sănătate și de muncă îi vor aștepta pe cei care astăzi merg la coafor. Stabilirea ar trebui să fie cea mai ușoară. Atenție la starea părului. Au nevoie de mâncare.

20 septembrie. Renunță la tunsoarea completă în ziua respectivă. Merită să așteptați cu curling sau colorare.

21 septembrie. Ar trebui amânată vizita la coafor. Când pictați o casă, aruncați coloranții artificiali. Opriți-vă la basma sau henna. Cea mai bună coafură din această perioadă este părul adunat într-o chiflă.

22 septembrie. Orice schimbare de aspect va aduce doar dezamăgire. O nouă umbră poate provoca scandaluri. Pentru a reduce impactul negativ al zilei, trebuie doar să împletiți împletitura sau să strângeți părul într-o coadă de ponei.

23 septembrie. Tunsul îți va face părul plictisitor și fragil. Renunță astăzi la această procedură. Pentru colorare, alege produse naturale.

24 septembrie. Timp neplăcut pentru transformări externe. Încă nu este posibil să vă tăiați sau să vă vopsiți părul. Folosiți produse pentru părul ferm.

25 septembrie. O tunsoare va face bine acum. Efect bun asupra stării de bine și a stării de dispoziție în tonuri naturale. Stilul realizat de sine vă va oferi forță și încredere în sine.

26 septembrie. O zi minunată pentru tunsori și alte experimente de păr. Faceți-vă mai bine.

27 septembrie. Părul tăiat promite eșec. Dezamăgirea se poate întoarce și pata. Stilul va oferi încredere în sine.

28 septembrie. Ziua este favorabilă în toate. Tuns, ondulat, coafat - toate acestea vor aduce noroc în viață.

29 septembrie. Renunta la tunsoare. Astăzi, poate provoca afecțiuni. Colorarea este permisă doar în tonuri naturale. Vă puteți îndoi îndrăzneț părul.

30 septembrie. Din cauza tunsoare, poate exista neînțelegere la locul de muncă și acasă. Iar colorarea va ajuta la creșterea eficienței. Experimentați cu imagini, faceți-vă un stil neobișnuit.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *