Manichiura 2019: știri și idei minunate pentru unghii la modă

Manichiura - o procedură pentru îngrijirea unghiilor mâinilor, inclusiv masajul mâinilor, tratarea unghiilor, acoperirea decorativă și construcția. Cu multe secole în urmă, umanitatea a atras atenția asupra stării unghiilor lor. Cu sute de ani în urmă, oamenii au efectuat proceduri speciale pentru îngrijirea unghiilor - au tăiat, șlefuit, au încercat să le ofere o anumită formă și chiar mai târziu să se acopere, cu compuși care conferă unghiilor o anumită culoare. În zilele noastre, a face o manichiură pentru o femeie este cel mai obișnuit lucru. Pe piața de astăzi există o mulțime de instrumente și dispozitive pentru îngrijirea unghiilor la domiciliu, ca să nu mai vorbim de saloanele profesionale. În acest articol, vom lua în considerare noile tendințe de modă ale manichiurii. Vom încerca să evidențiem caracteristicile, articolele noi și tipurile de manichiură elegantă în 2019.

Manichiură de modă 2019: tendințe principale

Gălbenelele bine îngrijite au fost întotdeauna, sunt și vor fi la modă, anul modei din 2019 nu face excepție. Dar spre deliciul fashionistelor din acest an, unghiile lungi și lungimile medii vor fi la modă. Dar dacă sunteți proprietarul unghiilor scurte și nu aveți ocazia să le creșteți până la o anumită lungime, nu vă faceți griji, unghiile scurte bine îngrijite, sănătoase sunt întotdeauna în tendință. Și noile tehnologii vă vor permite să aveți o manichiură de orice lungime - acestea sunt unghiile extinse și chiar doar lipite. Paleta de culori a manichiurii tale în acest an va depinde de perioada anului. Ie Fiecare sezon va avea propria schemă de culori, despre care vom vorbi mai târziu. Dar designul unghiilor de zi cu zi este un clasic tradițional în culori solide. Dar dacă monotonia nu este pentru tine, crezi că este plictisitoare, să știi că rămâne la modă anul acesta - un model pe unghii. În decorarea unghiilor puteți utiliza - pictură de artă, modele geometrice, modele de flori, autocolante. Pentru o manichiură de seară la toate acestea, utilizarea pietrelor de stras, pietricele, luciu, microglitere și pulbere acrilică și, bineînțeles, sculptura va fi foarte importantă.

Care va fi cea mai la modă manichiură 2019: detalii foto

Primul loc în clasamentul celei mai la modă manichiură anul viitor este manichiura corect, în stilul cel puțin plus un model geometric, precum și o combinație de două sau mai multe culori în nuanțe contrastante. Adăugarea la imagine, cu moderație, puțin argint sau aur nu va fi de prisos. Modelele care folosesc puncte, linii, forme geometrice vor ocupa o poziție de lider în proiectarea unghiilor în 2019. Unul dintre cele mai sofisticate și la modă stiluri în designul unghiilor 2019 este opțiunile de design folosind autocolante și ștampilare. Utilizarea acestei tehnici oferă un design rapid, original, unic și ușor de executat manichiura, care poate fi făcut ușor acasă. Trebuie remarcat faptul că designul gălbenelelor dvs., cel mai relevant în orice moment, este un sacou și lumina lunii, un design clasic al manichiurii, iar dacă adăugați un pic de stras sau un autocolant mic la această tehnică, poate chiar și o frecare texturată sau o folie de manichiură, manichiura dvs. va fi neobișnuit de frumoasă și cu siguranță cel mai la modă. Cea mai elegantă manichiură decorativă este pe bună dreptate stilul - metalic. Atunci când efectuați un design metalic, se folosesc lacuri cu efect metalic, frecarea sau folia tuturor metodelor sunt relevante, dar dau efecte diferite, nu reduce frumusețea acestei manichiuri.

Design de unghii la modă în vara anului 2019

Vara este întotdeauna culorile luminoase curcubeu, manichiura și vara 2019 nu fac excepție. Numai vara puteți aplica tot felul de desene de culori strălucitoare, fluturi inimitabili, bug-uri, imaginea fructelor suculente, teme de plajă, peisaje de mare pe unghiile dvs., combinând un număr nelimitat de nuanțe, iar acest lucru va fi mai mult decât relevant în această vară. Și nu uitați să vă decorați unghiile cu pietre și pietre. Dar singurul sfat: totul ar trebui să fie cu moderație, deoarece tendința anului 2019 până la urmă este minimalismul.

Tendințe de modă a manichiurii în 2019

Dacă vorbim despre manichiură, este necesar, neapărat, să remarcăm forma plăcii de unghii, la modă în 2019. Ai noroc, alegerea este a ta.Dacă preferi unghiile lungi și ascuțite - dreapta ta, vrei o formă ovală - alegerea ta. Moda ne permite să experimentăm și să fim unici și irezistibili întotdeauna. De asemenea, vreau să notez acoperirea decorativă la modă a unghiilor în 2019 - confetti pe unghii (kamifubuki). În tehnica acestui stil, confetti de diferite forme (cercuri, pătrate, triunghiuri) sunt expuse într-o anumită ordine. Această manichiură poate fi atât opțiune zilnică, cât și festivă, luminoasă.

Manichiura nouă 2019

Una dintre noutățile designului decorativ pentru unghii care aplică lac de gel este craquelure. Atunci când aplicați craquelure de lac pe suprafața unghiilor, există un fel de fisurare a suprafeței care trebuie acoperită. Schema de culori a acestei manichiuri nu are granițe de la culori blande, pastelate, la nuanțe luminoase. Principiul este că tonul principal poate fi oricare, i se aplică un lac special - krak și care va fi vizibil prin fisurile formate. Se folosesc două tipuri de craquelure de lac - cu fisuri mici și un model mare. O altă aplicație de lac krak atunci când creați o manichiură de șarpe. Un astfel de efect va rezulta dacă se aplică lac de craquelure pe baza culorii negre.

Anul Nou manichiura 2019

Anul Nou este o vacanță strălucitoare și strălucitoare. O imagine festivă, de Anul Nou nu este posibilă fără un design festiv pentru un an de Revelion. Luați în considerare ce ar trebui să fie o manichiură în Revelionul 2019. Vom determina schema de culori. Anul care vine, conform horoscopului estic, este anul porcilor de pământ galben, deci culorile recomandate sunt galbenul, maro, verdele. Pentru imaginea de Anul Nou, este recomandat să alegeți nuanțe de galben cu adăugarea de aur. Culoarea galbenă este armonioasă cu roșu, negru, coral, portocaliu și violet, aici este deja posibil să se arate imaginație. Totuși, aceasta este o manichiură festivă, de seară, iar utilizarea de pietre, pietre, paiete, bulion, mărgele, nisip decorativ, folie și zborul imaginației tale este potrivit aici. În funcție de forma unghiei, este preferată unghiile ovale nu lungi.

O varietate de idei pentru realizarea manichiurii decorative în 2019

Designul geometric al manichiurii este, fără îndoială, o nouă performanță de design în anul curent. Și formele geometrice realizate în culori diferite, cu un contur distins sau în combinație cu pietre de stras, sunt o idee originală și neobișnuită de design pentru unghii. Desenul, realizat ca o singură imagine pe toate unghiile, arată foarte elegant și interesant. O altă idee care va fi relevantă în 2019 este sticla spartă. Din nou, cu ajutorul acestui decor puteți prezenta orice forme geometrice de diferite culori.

Manichiură interesantă în 2019 pentru unghiile scurte

Designul unic al manichiurii pe unghiile scurte poate fi foarte diferit, unic și fermecător, mai ales că tendința din 2019 este o manichiură cu unghii scurte. Geaca obișnuită, dar folosind culori strălucitoare, se va transforma într-o manichiură franceză super la modă. Combinațiile de nuanțe cu adăugarea de pietre și pietre vor face manichiura dvs. relevantă anul viitor. Combinația de nuanțe mate și lucioase de lac vă va face manichiura neobișnuită și la modă. Geometria pe unghiile scurte din noul an va arăta îndrăzneț și original. O manichiură pe unghii scurte într-un stil metalic este pentru îndrăzneț și la modă, dar trebuie să fii sigur că este în perfectă armonie cu imaginea ta.

Cea mai frumoasă manichiură de nuntă 2019

Manichiura miresei în noul sezon este aspectul cel mai natural și natural al unghiilor tale. Aceasta este o manichiură cu desene delicate, posibil decorate cu pietre. Din nou, manichiura clasică franceză, la lumina lunii, cele mai relevante soluții de design în manichiura de nuntă.

Manichiura șelec uimitoare 2019

Shellac este un lac cu gel, în compoziția căruia se folosește o componentă de lac într-o cantitate mai mare. Shellac este mai rezistent la utilizare. Variațiile de design cu șelac în noul an se deschid cu o manichiură roz și, ca opțiune, poate fi variată adăugând scânteie pe una sau două unghii separate. Rezultatul este o versiune universală pentru toate ocaziile: atât ca opțiune de vacanță, cât și ca manichiura zilnică.Tendința de neînlocuit a anului rămâne o manichiură folosind paiete cu holografie. Cea mai la modă manichiură este multicoloră, pe de o parte unghiile sunt acoperite în două-trei nuanțe diferite.

1 să răspund
  1. Katia
    Katia spune:

    Aparent, cel care a scris acest articol este în general departe de subiectul manichiurii și noilor produse. Au colectat toate fotografiile vechi, clipuri din cele mai vechi articole și au numit 2019.

    răspuns

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *