Moda pentru femei peste 50 de ani: idei pentru 2018

Chiar dacă aveți peste 50 de ani, acesta nu este un motiv pentru a vă nega plăcerea de a arăta frumos. Astăzi, o femeie care urmărește moda și își urmează tendințele la orice vârstă poate rămâne frumoasă și elegantă. Care ar trebui să fie garderoba unei fashioniste moderne care a pășit un pas de 50 de ani?

Dulap de bază

Această categorie de lucruri include cele care sunt esențiale pentru o femeie care a ajuns la o anumită vârstă. Este important ca ele să fie combinate între ele, creând noi imagini. Astfel de lucruri ar trebui să fie întotdeauna în tendință. Și, dacă este necesar, pot fi purtați în orice situație (fie că va merge la muncă, să întâlnească prieteni sau chiar la o întâlnire romantică) și, în același timp, vor arăta potriviți.

După ce v-ați adunat o garderobă de bază, nu mai trebuie să vă îmbrăcați creierele alegând o ținută. La urma urmei, astfel de lucruri sunt întotdeauna relevante, astfel încât puteți salva cu ușurință la o actualizare a garderobei de sezon. Modelele universale de înaltă calitate sunt relevante în orice sezon și vă oferă posibilitatea de a rămâne mereu în trend.

Ce ar trebui să caut atunci când creez un dulap de bază? Printre nuanțele pe care stilistii recomandă să le acorde atenție:

 1. Pentru femeile care și-au sărbătorit aniversarea de jumătate de secol, stilistii recomandă renunțarea la pantaloni și blugi în favoarea fustelor confortabile și a rochiilor versatile. Astfel de haine ajută întotdeauna să arate elegant și feminin. În plus, cu ajutorul unei rochii și fuste bine alese, puteți ascunde cu succes imperfecțiunile aspectului. Cu toate acestea, femeile care, în ciuda vârstei, continuă să lucreze, sunt pur și simplu obligate să aibă mai multe costume de pantaloni selectate în garderoba lor de bază.

 1. Atunci când creați un garderob de bază, trebuie să plecați de la caracteristicile aspectului și formei.

 1. Un dulap de bază ar trebui să fie format numai din articole de calitate. Acest lucru va oferi o oportunitate de a demonstra starea ta și de a rămâne elegant.

 1. Atunci când își creează garderoba de bază, orice femeie de peste 50 de ani ar trebui să acorde preferință celor care sunt realizate într-un stil clasic. Acest lucru vă va permite să rămâneți elegant și elegant în orice situație. Pe lângă clasic, se pot potrivi stilului retro și romantic.

Costum de afaceri

Dacă lucrezi la birou, atunci ai nevoie doar de un astfel de costum. Poate consta dintr-o fustă, pantaloni și o jachetă, care pot fi combinate eficient între ele. Costumele în stilul clasic rămân ideale. Pentru femeile în vârstă de 50 de ani, se potrivesc fuste de genunchi cu o croială dreaptă. Tăierea jachetei poate fi orice. Cel mai bine dacă vor fi nuanțe neutre sau întunecate.

 

Jacheta montată ajută la accentuarea figurii, oferindu-i note de feminitate. Pentru cei cu picioare dolofane și șolduri, un model peplum este mai potrivit. Stilistii recomandă alegerea mai multor costume în același stil. Acest lucru va face posibilă combinarea constantă a părților sale între ele, de fiecare dată căutând într-un mod nou.

rochie

Acest articol al garderobei este cel mai feminin, prin urmare, indiferent de vârstă și statut social, ar trebui să fie în garderoba tuturor. Și cel mai bine, dacă vor exista mai multe rochii de diferite stiluri. Afaceri, vacanțe, zilnic etc.

La această vârstă, multe femei au diverse defecte ale figurii. Prin urmare, alegând o rochie, încercați să le deghizați cât mai mult, subliniind avantajele aspectului. Ca o opțiune de birou, modelele de carcase sunt ideale. Mai mult, astăzi sunt foarte populare.

În rochia de seară nu ar trebui să fie multe detalii care să distragă atenția, care includ decolteul, decolteul, spatele deschis etc.Nu uitați de recomandările lui Coco Chanel, care a susținut că în orice garderobă pentru femei, ar trebui să fie prezentă o rochie neagră la modă.

fustă

Câteva fuste din garderoba vor ajuta o femeie mai mare de 50 de ani să arate diferit în fiecare zi. Un clasic extravagant sub formă de modele stricte tăiate drept este potrivit pentru astfel de doamne. Un astfel de lucru va da cu ușurință imaginea feminității și figura armoniei. Stilul fustei alese ar trebui să se potrivească tipului figurii tale.

bluză

Alături de bluzele feminine, femeile de peste 50 de ani pot alege cămăși în stil pentru bărbați. Doamnele care lucrează trebuie să aibă o bluză albă. În plus, trebuie să cumpărați o nuanță de lumină, de exemplu, bej.

Atunci când alegeți o bluză de bază, acordați atenție materialului din care este confecționată. Modelele confecționate din țesături transparente, doamnele în vârstă de 50 de ani nu sunt potrivite. Cămășile în stil masculin arată bine împreună cu o vestă și diverse accesorii atrăgătoare.

blugi

Deoarece această parte a garderobei este convenabilă, practică și versatilă, femeile de orice vârstă le pot purta. Când le alegeți, acordați atenție modului în care stau pe figură. O opțiune ideală ar fi modelele care ascund plinătatea picioarelor, talia și lungesc vizual picioarele. La fel de important este ca acestea să fie fabricate din materiale de calitate.

Culoarea ideală este albastru și negru. Astfel de blugi vor fi potriviți, atât pentru o plimbare sau întâlnire cu prietenii, cât și în timpul unei călătorii în magazin pentru cumpărături. Dar într-un birou sau un cadru de afaceri, este mai bine să alegeți alte haine.

pantofi

În ceea ce privește pantofii la modă, atunci acul de păr rămâne la fel de relevant ca întotdeauna. Dar numai după vârsta de 50 de ani, tenul și starea lor de sănătate nu le permit să se poarte. Prin urmare, pentru astfel de doamne, principalul lucru în alegerea pantofilor este comoditatea sa. Înlocuiți pantofii stiletto cu bărci cu un toc scăzut și stabil.

Vă rugăm să rețineți că pantofii nu trebuie să fie prea strălucitori și atrăgători. Opțiunea ideală este pantofii negri sau bej. Iarna, ar trebui să alegeți cizmele sau cizmele nu înalte.

Vara, pantofii nu trebuie să fie prea deschiși. De asemenea, ar trebui să abandonați modelele cu dantelă sau decor sub formă de pietre și pietre.

îmbrăcăminte exterioară

Atunci când alegeți haine pentru sezonul rece, ar trebui să se acorde preferință aceluiași stil clasic. De exemplu, o haină bej vă va oferi un aspect elegant și tineresc.

 

pulover

Fiecare dulap de bază trebuie să aibă cel puțin 2 pulovere de culori diferite. Ei merg bine cu diverse haine.

Pantaloni negri

Unul dintre lucrurile principale în garderoba de bază ar trebui să fie pantalonii negri. Versatilitatea lor constă în faptul că, oriunde le-ai pune, vor rămâne întotdeauna relevante. Este important să fie cusute din țesătură densă, să acopere cea mai mare parte a călcâiului și să stea bine pe șolduri.

 

După cum vedeți, chiar și femeile de peste 50 de ani pot arăta elegante și atractive. Cel mai important este să vă alcătuiți corect garderoba și atunci nu va apărea întrebarea „ce să purtați”.

4 raspunsurile
 1. xenia
  xenia spune:

  Scrii despre moda pentru femei de 50 de ani. Aceasta este doar întrebarea, în fotografia unei femei (multe dintre ele sunt faimoase) și, din anumite motive, ați decis că au 50 de ani? Practic, ați prezentat imaginile femeilor care au deja peste 50 de ani și adânc peste 50 de ani. Despre creșterea lor, despre cariera și soarta lor puteți găsi pe internet sau în reviste.
  Femei de 50 de ani și puțin peste 50 de ani. Dar nu 60 !!!
  Natalia Vetlitskaya. Jeanne Apple Julia Roberts. Nicole Kidman. Taisiya Povaliy. Katerina von Gechmen-Walden. Cortini Cox. Pamela Anderson
  Dacă aveți între ~ 30-35 de ani și decideți să scrieți 50 de ani pentru femei, atunci aveți grijă să oferiți sfaturi și să publicați fotografii ale modelelor.

  răspuns
 2. Saetlana
  Saetlana spune:

  Ce amatori scriu aceste articole! Vor să ne povestească despre femeile de peste 50 de ani, iar fotografiile sunt femei care au adânc peste 60 și chiar 70.

  răspuns

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *