Anul Nou incredibil 2020 cu copiii: ce să îi oferi copilului, unde să marcheze și unde să meargă pentru vacanță

Cuprins:

  1. Unde să sărbătorim Revelionul cu copiii?
  2. Călătorie de Anul Nou
  3. Cadouri pentru copii pentru Anul Nou
  4. Anul Nou la grădiniță

Fiecare părinte încearcă să-și mulțumească copilul, mai ales când vine vorba de vacanța de Anul Nou. La urma urmei, Anul Nou este un timp al minunilor și al împlinirii dorințelor. Dacă doriți să vă cufundați copilul într-o basmă incredibilă și o atmosferă magică, trebuie să vă gândiți prin toate în avans și să vă pregătiți temeinic. În continuare, vom lua în considerare cele mai bune idei pentru sărbătorirea Anului Nou.

Unde să sărbătorim Revelionul cu copiii?

Dacă doriți să vă schimbați mediul de acasă pentru Anul Nou, atunci există multe locuri cu diverse oferte. Dar atunci când le alegeți, este necesar să se țină cont de faptul că condițiile sunt potrivite nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Multe cafenele sau restaurante oferă Revelionul un program de divertisment separat, cu diverse jocuri, concursuri și participarea animatorilor. Deci, copilul se va distra de minune și va primi emoții minunate. Dacă planurile sunt pentru o sărbătoare a vacanței pe stradă, aici este prevăzut și un program pentru copii. Astfel de evenimente au loc în piețe sau în parcuri. În ajunul sărbătorii, diverse instituții culturale prezintă un program teatral sau spectacole. O alternativă a parcurilor acvatice cu vederi frumoase asupra apei.

Anul Nou călătorie 2020 cu copii

Anul Nou este considerat o vacanță în familie, deci cea mai bună decizie ar fi să mergi cu întreaga familie într-o călătorie de Anul Nou. Acest lucru face posibilă schimbarea mediului familiar, obținerea de noi emoții și, desigur, extinderea orizonturilor copilului. Așa că, după călătorie, toată lumea a fost mulțumită, ar trebui să alegeți locurile potrivite pentru relaxare. Am selectat cele mai bune opțiuni pentru o vacanță în familie pentru Anul Nou 2020.

Opțiunile cele mai ideale pentru o vacanță în familie vor fi Abhazia, Georgia, Bulgaria, Germania, Italia sau Spania.

Dacă intenționați să sărbătoriți vacanța fără a părăsi Rusia, dar în același timp cu un climat cald, atunci acordați atenție unor locuri precum Sochi, peninsula Crimeea, Anapa. Pentru a impresiona un copil, cu siguranță trebuie să mergeți la reședința lui Moș Crăciun din Veliky Ustyug. Când planificați călătoriile de iarnă, rețineți că în această perioadă trebuie să rezervați biletele în avans, deoarece există o mulțime de oameni care doresc să sărbătorească Anul Nou într-un cadru frumos și impresionant.

Cadouri pentru copii pentru Anul Nou

Anul Nou este o perioadă mult așteptată pentru copii și așteaptă magie, impresii și, desigur, cadouri din vacanță. Atunci când alegeți o prezentare pentru copii, în primul rând, este necesar să țineți cont de vârsta lor, de preferințele personale și de hobby-uri. Am pregătit o listă cu cele mai bune și mai potrivite cadouri pentru acest eveniment:

  • Când vine vorba de un cadou pentru copiii mici până la un an, atunci merită să fiți atenți la diverse zgariere, la dezvoltarea piramidelor, leagăne, costume drăguțe de Anul Nou, scaune pungi, mingi sau jucării.
  • Pentru copii de la unu la trei jocurile educaționale cu detalii mari, jucării - scaune cu rotile, de exemplu, o mașină, o motocicletă sau un ponei vor deveni interesante. De asemenea, sunt potrivite vopselele cu degetele, un covor de masaj, un bodyboard, un covor muzical cu desene pentru animale, jucării moi, un player de tabletă și un costum de carnaval. Nu uitați de versiunea clasică a cadourilor - o păpușă sau o mașină de scris.
  • Dacă doriți să faceți plăcere copilului la vârsta de Anul Nou de la 3 la 6 ani, atunci în primul rând merită să-l întrebi despre dorințele sale.O opțiune universală este: un designer, nisip cinetic cu un set de matrițe, un cort pentru copii, un set de jucării sau echipamente, păpuși la modă sau mașini de pe panoul de control, transportul de iarnă pentru un copil, un set pentru creativitate, un rucsac sau geantă 3D.
  • Alege un cadou pentru școlari Este ceva mai complicat, deoarece copilul are deja gust și este foarte greu de mulțumit. Odată cu creșterea copilului, nevoia lui crește. Unii îi cer deja bunicului Frost un laptop sau un telefon pentru vacanță. De asemenea, cadourile interesante vor fi echipamentele de iarnă pentru sport, articole pentru dezvoltarea abilităților copiilor, un scuter, role. Fetele vor fi interesate de un cadou sub formă de parfumuri sau produse cosmetice pentru copii. Pentru băieții de la această vârstă, puteți pregăti o cale ferată, un disc cu jocuri pe calculator, o colecție a unui designer sau un transformator de robot.
  • Dacă vine despre adolescenți, atunci aici trebuie să vă bazați pe gustul lor. Deși cel mai adesea la această vârstă, copiii nu mai cred în Moș Crăciun, de aceea ei informează direct părinții despre dorințele lor.

Anul Nou la grădiniță

În ajunul Anului Nou în fiecare grădiniță, se organizează petreceri de dimineață. Acest eveniment este foarte important pentru toți copiii. Prin urmare, merită luat în considerare cursul său în avans. Categoric, în primul rând, este necesar să pregătiți un costum de carnaval. Nu ar trebui să cumpărați ținute din blană, pentru că sunt foarte calde. De asemenea, este recomandat să nu folosiți tinsel, care înțepă și dă copilului disconfort. Este indicat să încercați un costum în avans și să vă plimbați puțin în el acasă, astfel încât să vă simțiți confortabil pe matineu. Cel mai adesea, părinții aleg ținutele animalelor sau personajele lor preferate din desene animate sau basme. O fată poate purta o rochie frumoasă și o poate completa cu o diademă. Costumul unei fetițe de zăpadă, fulg de zăpadă sau prințesă de basm este relevant. Băieții pot fi pirați, roboți, oameni de zăpadă sau muschetari. Dar acest lucru nu este totul pregătitor pentru matineu. După ce costumul este gata, merită să înveți poezia, deoarece aceasta este singura modalitate de a obține un cadou de Anul Nou de la Moș Crăciun. Poate fi un mic cuatrain sau un cor al unei melodii pentru copii. Nu este necesar ca versul să se potrivească costumului cu personajul ales. Cel mai important este că tema coincide. O alegere excelentă ar fi un poem despre iarnă, fulgi de zăpadă sau vacanța în sine. Ei bine, și, bineînțeles, la o astfel de sărbătoare, nu se va descurca fără dansuri rotunde și jocuri. Acest lucru le oferă copiilor o dispoziție festivă și emoții vesele. Adesea, jocurile sunt jucate pentru atenție și dexteritate. La sfârșitul vacanței copiilor, puteți mulțumi copiii cu o masă dulce.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *