Cum să petreci o vacanță în Pitsunda cu întreaga familie - 2019: atracții, plaje, locuri unde să stai

Cuprins:

  1. Cum să ajungi acolo
  2. Locuri de cazare
  3. Mâncare în Pitsunda
  4. Unde să vizitați
  5. Plajele orașului stațiune
  6. Părerile turiștilor

Abhazia surprinde prin priveliștile sale. La urma urmei, este plăcut să petreci o vacanță într-o țară în care așteaptă doar emoții pozitive și raze de soare, care pot înveseli chiar un adevărat ipocrit. În Abhazia există multe orașe de stațiune în care vă puteți petrece o vacanță minunată, în special cu familia. Unul dintre aceste locuri este Pitsunda. După un sondaj social, putem concluziona:

Pitsunda este cea mai populară destinație turistică.

Toți turiștii sunt atrași de natură, obiective turistice și plaje cu pietricele. Și cel mai important, drumul către orașul stațiunii este doar perfect. Mai mult, pe drum puteți admira toate frumusețile vizibile de la fereastra de transport.

Ce mod de transport este mai bun pentru a ajunge la Pitsunda?

Pentru un mod mai confortabil și rapid, ar trebui să alegeți propria mașină. Singurul lucru care poate întârzia călătoria este trecerea frontierei dintre Rusia și Abhazia. Acest lucru poate dura oriunde de la 15 minute la câteva ore. Pentru cei cărora le place să călătorească cu trenul, puteți lua zborul Moscova-Sukhum. În timpul verii, acest zbor pleacă zilnic spre Pitsunda. La sosirea în Gagra, este necesar un alt serviciu de taxi pentru a ajunge la destinație. Majoritatea hotelurilor oferă serviciile lor de transport clienților care au rezervat anterior cazare. Pentru turiștii care preferă zborul cu avioanele, un zbor spre Adler va fi o opțiune excelentă. În continuare, trebuie să utilizați autobuzele. Durează doar 2-2,5 ore. Ei bine, dacă doriți să economisiți puțin în călătorie, atunci ar trebui să alegeți transportul pentru călătorie sub forma unui autobuz. Desigur, acest lucru este economic, dar nu foarte convenabil, deoarece pe drumul către Pitsunda turiștii vor găsi mai multe transferuri și o trecere de pietoni peste graniță.

Locuri de cazare în Pitsunda

În întreg orașul stațiunii există multe locuri diferite pentru turiști. Odihna în camere confortabile poate fi oferită de: hoteluri, mini-hoteluri, case de odihnă și pensiuni. Toate au confort și servicii complete. Cele mai populare locuri pentru turiști sunt: ​​"Iren", pensiune "Iceberg", Casa de oaspeți "Danelyan". Costul vieții în aceste locuri este de la 1000 la 3000 de ruble. Acest preț se referă la o persoană pe zi.

Pentru acei oameni care preferă o odihnă calmă și moderată, apartamentele închiriate sau pensiunile din sectorul privat sunt perfecte. Atunci când alegeți locuințe, merită să luați în considerare disponibilitatea aerului condiționat, deoarece Pitsunda este un oraș foarte cald. Costul locuinței sub forma unui apartament va fi de la 1000 de ruble. Totul depinde de reparația și confortul camerelor. Ei bine, în ceea ce privește casele de oaspeți, aici vă puteți relaxa într-un mediu liniștit și relaxant, precum și bucurați-vă de natură. Locuirea în sectorul privat nu necesită cheltuieli atât de mari ca locuințele din centrul orașului. Înnoptarea în sectoarele private este de aproximativ 700 - 900 de ruble de persoană.

Mâncare în Pitsunda

Cu cât amplasarea restaurantelor, a bufeturilor și a cafenelelor este mai aproape de promenadă, cu atât va fi mai mare costul mâncărurilor. Dacă evaluăm politica de prețuri a alimentației publice din Pitsunda, atunci aceasta este aproape aceeași ca în multe orașe din stațiune: aproximativ 500 de ruble vine o masă unică pentru doi.

 

Unde să vizitați Pitsunda în 2019?

Pitsunda nu are o listă mare de atracții istorice, dar mai multe locuri interesante și fascinante sunt încă disponibile pe teritoriul orașului. Interesul cutremurător al turiștilor provoacă „Grove of Pitsunda pine”. Pinul Pitsunda este renumit la nivel mondial pentru proprietățile sale vindecătoare și prezența ace lungi. Această pădure ocupă aproximativ 200 de hectare de teren. Iată cel mai vechi copac care a existat pe pământ de aproximativ 500 de ani.

De asemenea, merită vizitată strada uimitoare numită „Embankment”. Este situat de-a lungul golfului și are o durată de 5 kilometri. Pe drum, turiștii vor întâlni o varietate de atracții, cafenele și ședințe foto. Pentru iubitorii de muzică, există corturi pe strada Naberezhnaya, unde puteți auzi muzicieni locali și interpreta muzică Abhaz.

Turistii care prefera sa faca cunostinta cu istoria zonei trebuie pur si simplu sa viziteze Marele Pitiunt. Această rezervație istorică arată ca un oraș antic cu ziduri de piatră. Înălțimea zidurilor ajunge la 1,5 metri. Studiind această atracție, pe drum vor exista cazărmi, un muzeu, băi și un templu.

În orașul stațiunii se află „Catedrala Sfântului Andrei cel întâi numit” A fost creată în secolul al X-lea. Catedrala are un orga magnific, sunetul căruia toată lumea se poate bucura. În fiecare an în septembrie, în sala de concerte a Catedralei din Pitsunda se organizează un festival la nivel internațional.

Plajele orașului din stațiunea Pitsunda

Pe coasta golfului există plaje care sunt renumite pentru apa limpede precum sticla și absența valurilor mari. Cea mai importantă și răspândită plajă a orașului stațiune este „plaja Central City”. Litoralul este acoperit cu pietricele mici și echipat cu șezlonguri și umbrele. Turistilor li se oferă diverse atracții și schi nautic. Oaspeții au posibilitatea să se bucure de relaxare pe plajă gratuit.

Orașul are o plajă cu nisip, care se află lângă un sat numit Ldzaa. Acest loc este adesea numit plaja Rybzavod. Numele este asociat cu ruta autobuzului, care este cel mai ușor pentru a ajunge la plajă. O parte din plaja cu nisip se află în apropierea pădurii de pin. În această parte, nisipul se transformă în pietricele, iar litoralul este sălbatic. Există, de asemenea, plaje închise pentru turiștii care s-au instalat în pensiuni.

Recenzii ale oaspeților în vacanța în Pitsunda

Cei mai mulți turiști consideră Pitsunda cel mai convenabil, frumos și minunat loc în care vă puteți relaxa cu întreaga familie. Într-adevăr, în orașul din stațiune nu există doar aer curat, ci și apă curată și plaje. Toate acestea afectează pozitiv sănătatea turiștilor. Singurul lucru cu care turiștii nu sunt mulțumiți este prețurile ridicate ale produselor alimentare, precum și drumul lung până la stație. Fiecare are dreptul la propria opinie, motiv pentru care se diverge.

Pitsunda este cel mai excelent loc în care te poți relaxa din viața de zi cu zi și să respiri în cel mai curat aer. Aici este o pădure uimitoare de pin care poate vindeca bolile umane.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *