Totul despre vacanța în Rusia în vara anului 2019 - cele mai bune stațiuni de mare, munte și obiective turistice

Cuprins:

  1. Sărbători în Rusia pe mare în vara anului 2019
  2. Eco Holidays în Altai în 2019
  3. Vacanțe de vară în Karelia 2019
  4. Sărbători la Baikal în vara anului 2019

În fiecare an, toată lumea întreabă: unde să mergem în vacanță vara? Desigur, mulți sunt atrași de ofertele all-inclusive. Dar totuși, aceasta este departe de singura opțiune pentru o vacanță bună pentru întreaga familie. În Rusia, există multe orașe pentru iubitorii diferitelor tipuri de recreere. Printre ele se numără stațiuni de sănătate, excursii, munte și mare. Prin urmare, astăzi vom lua în considerare unele dintre cele mai populare destinații din 2019.

Vacanțe în Rusia în vara anului 2019: unde să mergi la mare?

Recomandăm iubitorilor unei vacanțe în familie pe plajă să meargă la Gelendzhik. Această stațiune este excelentă chiar și pentru copii. Plajele sunt destul de curate, de nisip, așa că va fi confortabil chiar și pentru cei mai mici. În plus, există o mulțime de divertisment interesant pentru toate vârstele. Și unul dintre cele mai bune parcuri acvatice va oferi emoții de neuitat tuturor. Fanii activităților în aer liber se vor bucura de mersul într-un parc de safari, precum și de navigația pe un iaht și de mers pe jos la cascade.

Cei care caută opțiuni bugetare pentru vacanțele la mare ar trebui să meargă la Marea Azov. Cu copiii mici, vă recomandăm să veniți la Yeysk. Plaje de nisip bune, curate, precum și o mare calmă cu fundul plat - ceea ce aveți nevoie pentru o astfel de vacanță. În plus, există mereu mai puțini oameni de vacanță pe Marea Azov.

În Yeysk, puteți găsi locuințe pentru orice buget, dar mai des turiștii aleg să închirieze în sectorul privat. În medie, prețul pe noapte pornește de la 800 de ruble. Nu trebuie să vă bazați pe apartamente de lux, dar asigurați-vă că peste tot există totul pentru o ședere confortabilă. În plus, dacă doriți, vă puteți găti propriile mese sau puteți aranja o masă de trei ori pe zi. În hotel, serviciul va fi mai mare, ceea ce va afecta desigur prețul final.

Eco Holidays în Altai în 2019

Sărbătorile în Altai sunt deosebit de populare în rândul persoanelor active, care iubesc frumusețea naturii. Și puteți veni aici tot anul. În sezonul de vară, turiștii preferă sportul activ, în plus există un program de excursii foarte bogat.

Cel mai confortabil mod de a ajunge la Altai din Moscova este cu avionul. Cel mai bine este să cumpărați un bilet la Novosibirsk, deoarece costul este relativ scăzut - de la 6600 de ruble. Puteți ajunge la Biysk cu trenul (la un preț de 500 de ruble) sau cu autobuzul (tarif de la 600 de ruble).

De asemenea, puteți cumpăra un bilet de avion către Barnaul la un preț de 10 mii de ruble. La Biysk se poate ajunge cu trenul sau cu trenul. Costul unui bilet unic este de aproximativ 500 de ruble. Puteți ajunge și la Biysk cu autobuzul la un preț de aproximativ 300 de ruble. La rândul său, puteți ajunge la Gorno-Altaysk la un preț de 500 de ruble. Puteți ajunge la principalele atracții naturale cu taxiul sau mașina închiriată.

În ceea ce privește condițiile de viață, puteți găsi o opțiune potrivită pentru orice buget (practic prețurile încep de la 600 de ruble pe zi). Casele mici cu facilități sunt ideale pentru familii sau grupuri mici. De asemenea, vara, campingul cu corturi devine popular. Taberele sunt deosebit de populare în sezonul de vară, dar turiștii se plâng deseori de serviciile precare.

Vacanțe de vară în Karelia 2019

Frumusețea incredibilă a Kareliai atrage mulți turiști în fiecare an. În timpul verii, aici nu poți doar să mergi la caiac, ci și să mergi la scufundări, să călărești bărci în schiurile Ladoga. Cu toate acestea, atunci când alegeți această direcție, luați în considerare climatul local. Se crede că cea mai caldă miezul zilei de vară.În timpul zilei, temperatura aerului crește până la 22̊, deși uneori este și mai ridicată.

De la Moscova la Carelia (și anume la orașul Petrozavodsk) este cel mai optim să călătorești cu avionul. Biletele pentru vara anului 2019 încep de la 2.600 de ruble. Dacă doriți, puteți veni în orașul Petrozavodsk cu trenul. Desigur, prețul biletului va fi mai mic, dar vă vor lua aproximativ 15 ore pentru a petrece pe drum. La rândul lor, trenurile circulă din Sankt Petersburg spre Petrozavodsk la un preț de 1.500 de ruble. Puteți merge și acolo cu autobuzul. Adesea, prețul biletului începe de la 600 de ruble.

Puteți călători în jurul Karelia ca parte a unui grup sau pe cont propriu. A doua opțiune devine din ce în ce mai populară în fiecare an. Prin urmare, dacă planificați o călătorie, vă recomandăm să vizitați atracții, cum ar fi:

  • canion de marmură;
  • Cascada Kivach și muzeul naturii din apropierea acesteia;
  • cetate din Staraya Ladoga.

Sărbători la Baikal în vara anului 2019

Mulți oameni visează să vadă Baikal. Nu plecați, mergeți să explorați zona în vara următoare. Acest loc este izbitor în frumusețea sa. Cel mai adesea, turiștii aleg portul Baikal, satul Listvyanka, Sandy Bay și alte stațiuni din apropiere pentru recreere. Cu toate acestea, înainte de a decide cu privire la cazare, vă recomandăm să luați în considerare interesele dvs. Într-adevăr, mulți merg la lac pentru a se bucura de priveliști și pentru a gusta apa. Nu degeaba, Baikal este considerat cel mai profund și curat lac din lume. Cineva merge la pescuit, iar restul preferă traseele de drumeție prin chei și izvoare.

A ajunge la Lacul Baikal nu este prea convenabil. Prin urmare, călătorii cu experiență recomandă zborul de la Moscova cu un zbor direct către Irkutsk sau Ulan-Ude. Costul zborului nu este redus. Adesea, pentru o persoană un bilet dus-întors de la 12.000 de ruble. Același lucru este valabil și pentru turiștii din Sankt Petersburg. Din aceste orașe, puteți ajunge la Lacul Baikal cu microbuzul, autobuzul sau nava cu motor. Costul va varia în funcție de opțiunea aleasă.

Când planificați o călătorie în Lacul Baikal, fiți pregătiți pentru faptul că costul de odihnă nu va fi cu siguranță bugetar. Costul vieții la hotelurile de trei stele începe de la 1700 de ruble, iar la hotelurile de lux de la cel puțin 5000 de ruble. Rețineți însă că prețul cazării va fi diferit în funcție de locul ales și de anotimp.

De fapt, există locuri mult mai interesante, fascinante și pur și simplu incredibile pentru o vacanță de vară în Rusia. Aflați direcții noi, porniți într-o călătorie și asigurați-vă că veți obține o mulțime de emoții luminoase, pozitive.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *