Ce să prezentăm pentru Anul Nou 2020? Idei originale pentru familie și nu numai

Cuprins:

  1. Cadouri practice
  2. Cadouri originale de Anul Nou
  3. Cadouri de bricolaj
  4. Cadouri pentru colegi
  5. Cadouri de Anul Nou pentru prieteni
  6. Cadouri pentru cei apropiați și dragi
  7. Cadouri pentru cei dragi
  8. Cadouri pentru copii
  9. Cadouri pentru a atrage noroc
  10. Cadouri nerecomandate

Una dintre cele mai frumoase zile ale anului, bogată în cadouri care sunt oferite de toată lumea și toată lumea este considerată doar Anul Nou. Vacanțele de Anul Nou pur și simplu nu pot fi imaginate fără surprizele și cadourile dulci atât de drăguțe de găsit chiar și pentru adulți sub bradul de Crăciun. Uneori, procesul de alegere a unui cadou se dovedește a fi o sarcină dificilă, deoarece doriți să-l faceți plăcut pentru absolut toată lumea: rude și prieteni, colegi și prieteni. Cu sfatul nostru, vom facilita această sarcină și vă vom oferi cele mai bune idei pentru surprize și cadouri pentru Anul Nou 2020.

Cine este stăpânul este regula.

Conform calendarului estic, gazda completă a anului 2020 este White Metal Rat. Rozătoarea are un caracter dificil, este foarte isteț și curios. Are capacitatea de a se adapta rapid, îi place practic, confortul și comanda. Nu tolerează nedreptatea și ipocrizia. Patronizează reprezentanții muncii intelectuale și pur și simplu adoră surprize. Stăpâna anului nu va aproba niciun trinket, dulciuri simple și concurență. Dar cadourile practice și funcționale care rămân utile mai mult de un an vor fi foarte fericite. De asemenea, nu uitați că Șobolanul va plăcea toate culorile și nuanțele naturale pe care le întâlnește în viața sa, iar albul și toate nuanțele metalice rămân preferate absolute. Merită să ținem cont de toate aceste mici sfaturi și să continuăm la alegerea cadourilor, și care dintre ele - vom spune mai jos.

Cadouri practice pentru Anul Nou 2020

Deoarece simbolul anului nu tolerează risipa, vă sugerăm să vă atrageți atenția asupra cadourilor practice și funcționale. Poate fi accesorii de bucătărie sau electrocasnice mici, halat de baie sau o carouri cochete cu mâneci. Cartea electronică, încărcător portabil, umidificator, plăcuțe mici originale cu imaginea unui mouse sau altul, lucruri sau obiecte nu mai puțin utile.

Cadouri originale de Anul Nou

Atunci când alegeți cadourile originale de Anul Nou, trebuie să luați în considerare sexul, vârsta și interesele persoanei pe care o faceți cadou, astfel încât, în viitor, să nu apară o situație ambiguă. Cadourile originale includ un ceas cu alarmă interesant, care, de exemplu, fuge, zboară departe sau cere să fie aruncat împotriva peretelui. Un mouse wireless în formă neobișnuită, o tastatură retroiluminată, un balansoar, papuci cu o lanternă, ochelari de realitate virtuală, o cană încălzită, o banchetă sub forma unui animal totem, o fântână de birou sau un șemineu bio, un proiector cu cer înstelat sau un tort original. De asemenea, ca idee originală, puteți oferi antrenament sau impresie ca bilet la un concert al artistului sau grupului preferat, mergând la patinoar sau călărit pe o motocicletă, o clasă de master în manichiură, broderie sau conducere extremă.

Cadouri de Anul Nou DIY

Fiecare dintre noi apreciază atenția asupra noastră, iar un cadou realizat manual este considerat un lucru foarte drag pentru noi, deși de multe ori nu implică o investiție financiară mare. Cel mai mare cost în acest caz este temporar. Cu propriile mâini puteți crea decorațiuni pentru bradul de Crăciun, o carte frumoasă sau coaceți o prăjitură, legați o eșarfă originală sau o mătușă, puteți face o ramă foto sau mici suveniruri cu temă de șobolan. De asemenea, ar trebui să aranjați ambalajul pentru cadoul dvs.Decorați pachetul sau cutia cu dorință de Anul Nou și aplicație tematică.

Cadouri colegilor pentru vacanța de Anul Nou

Cea mai bună idee pentru prezentarea anului de șobolan pentru colegi a fost cărțile poștale, diverse obiecte funcționale și mici suveniruri. Colegilor le va plăcea cu siguranță o cană termo originală, o papetărie neobișnuită, o umbrelă pliabilă, dulciuri sub formă de figuri de ciocolată cu simbolul anului sau prăjituri cu predicții. Pentru partenerii de afaceri, este mai bine să alegeți mai multe cadouri de înaltă calitate sub forma unui stilou de marcă, un jurnal de prestigiu, alcool solid și altele.

Cadouri de Anul Nou pentru prieteni

Nu este necesar să cumpărați un cadou scump, va fi plăcut pentru prieteni din ceea ce v-ați gândit despre ei atunci când alegeți cadourile de Anul Nou. O prietenă poate fi mulțumită de un set de produse cosmetice care i-au plăcut multă vreme, ciocolată de colecție, o cutie originală de bijuterii sau un caiet frumos. Tovarășul va fi plăcut surprins de set pentru că va merge la baie sau un tricou cu o inscripție amuzantă.

Cadouri pentru rude și prieteni sub copacul de Anul Nou

Prezentările destinate oamenilor apropiați și dragi unesc legăturile de familie, creează confortul și păstrează legătura cu multe generații. Acestea sunt portrete de familie și albume pentru fotografii, lucruri care creează confortul, de exemplu, un serviciu de ceai sau jucării de designer. Surprize care vizează unirea familiei - jocuri de masă, cursuri de master și multe altele.

Cadouri pentru cei dragi de Revelion

Doar tu știi totul despre prietenul tău de suflet. Având în vedere recomandările șobolanului alb, faceți o alegere în favoarea prezentărilor practice și de înaltă calitate. Pentru o persoană iubită, puteți privi căștile sau un DVR, o pernă pentru o mașină sau un lucru conectat cu propria ta mână. Fetelor le va plăcea certificatele pentru produse cosmetice, buchetele originale de Anul Nou sau o sesiune foto comună în studio.

Cadouri pentru copii de la Moș Crăciun și Fata Zăpezii

Cadourile pentru copil ar trebui în primul rând să aducă bucurie. Și tu, părinții, ca nimeni altcineva nu ar trebui să cunoști toate secretele și dorințele copilului tău. Pentru cei mai mici, este mai bine să alegeți cadouri educaționale. Pentru vârsta școlară primară, puteți face o alegere în jocuri active și informative. Adolescenții vor aprecia cadourile cu o părtinire tehnică, de exemplu, căști noi sau boxe pentru un laptop.

Cadouri pentru a atrage noroc

Da, există o astfel de categorie de cadouri de Anul Nou. Simțiți-vă liber să alegeți orice rozătoare, broșe și lanțuri cheie. Ei vor deveni un talisman pentru tine și cei dragi. De asemenea, un talisman foarte puternic pentru 2020 este o amuletă de granat.

Cadouri nerecomandate

Urmând tradițiile Orientului, refuzați diferitele tipuri de tăiere și piercing obiecte ca cadouri pentru sărbătorile de Anul Nou. Nu dați mănuși, curele și batiste. De asemenea, nu li se recomandă să opteze pentru oglinzi, portofele goale sau să ofere ceasuri. Plantele, lenjeria și animalele de companie nu pot face plăcere tuturor, pentru că, după cum știți, Șobolanul nu va tolera nicio competiție!

Un cadou de Anul Nou este unul dintre atributele importante ale vacanței și ar trebui să luați alegerea lui în serios și grijuliu, pentru a face plăcere persoanei căreia i se adresează. Pentru a finaliza cu succes acest proces important, trebuie doar să țineți cont de anumite nuanțe - cărora li se oferă exact un cadou, vârstă, sex și hobby-uri. Puteți face față cu ușurință acestei sarcini și vă vor încânta cu siguranță familia, prietenii și rudele cu una dintre ideile la modă pe care vi le-am propus.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *