,

Coafuri pentru rochii de diferite stiluri: opțiuni de zi cu zi și de sărbători, idei pentru diverse culori și modele

Cuprins:

 1. Coafuri pentru rochii cu gât în ​​V
 2. Pune o rochie cu gâtul unei bărci
 3. Coafuri cu gât rotund
 4. Coafuri pentru rochie - husa
 5. Coafuri rochie din umăr
 6. Coafuri pentru rochii închise
 7. Îmbrăcarea rochiei cu cheie
 8. Coafuri pentru rochie - pește
 9. Coafuri pentru rochii în diverse culori

Alegerea coafurii în cea mai mare parte depinde de imaginea aleasă de fată și de stilul vestimentar. Pentru ca imaginea să pară sofisticată și echilibrată, este necesar să se țină cont și de forme și linii. Fiecare stil de rochie are propria coafură perfect potrivită, cu care fata va părea irezistibilă.

Coafuri pentru rochii cu gât în ​​V

Rochiile cu un astfel de decolteu arată foarte grațioase și atractive. Datorită decupajului triunghiular din decolteu, puteți întinde vizual partea superioară a figurii, prelungiți gâtul și îngustați fața. O astfel de rochie corectează semnificativ figura și subțiază silueta. Gâtul rochiei este foarte aproape de cap, așa că atunci când alegeți o coafură, trebuie mai întâi să acordați atenție formei decolteului. Buclele mari vor fi cele mai potrivite coafuri pentru acest stil, deoarece un astfel de styling va oferi imaginii lux și farmec. Dacă buclele mari nu ar fi pe placul tău, atunci o soluție alternativă ar fi părul drept, pliat înapoi, numai atunci despărțirea ar trebui să fie pe partea laterală. O altă opțiune excelentă este o coadă de volum redus așezată pe o parte.

Coafuri cu gât de barcă

Rochia cu o barcă cu decolteu sofisticat arată foarte cochetă, romantică și elegantă. Gâtul gol face umerii mai largi, de aceea este recomandat fetelor cu corp de pere sau triunghi. Cele mai potrivite coafuri pentru această rochie sunt coafura în stil retro. O împletitură de lux în jurul capului arată foarte feminină și blândă. Pentru fetele modeste și timide, stilistii propun să efectueze un pachet scăzut cu o grămadă voluminoasă pe partea parietală a capului.

Coafuri cu gât rotund

Decolteul rotund al rochiilor elegante arată fermecător, iar în unele cazuri poate crește chiar și volumul bustului. Pentru această rochie, cea mai potrivită coafură va fi o coafură îngrijită, cu încuietori netede și voluminoase. Dacă doriți un efect provocator și capricios, atunci faceți o coafură umedă înconjurată. Deci, imaginea va fi neobișnuită și sofisticată. Dacă fata preferă coafurile colectate, atunci cea mai bună opțiune va fi un buchet elegant, cu bucle gratuite în față.

Coafuri pentru rochie - husa

O rochie de teacă este o modalitate excelentă de a ascunde toate defectele unei figuri feminine și de a sublinia principalele sale avantaje. Sub această imagine, puteți ridica o mulțime de coafuri frumoase. Dacă o fată are părul lung, cel mai bine este să faci o despărțire laterală și să le pieptene pe lateral. Deci, părul va părea mai voluminos, iar imaginea de ansamblu este mai armonioasă. Cu o rochie - teaca arată modest și încântător un pachet lateral sau o tunsoare așezată. Pentru un aspect jucăuș și șocant, îngrămădiți-vă pe zona parietală și așezați restul părului înapoi.

Coafuri rochie din umăr

Rochiile fără bretele cu umerii goi au cel mai adesea un decolteu în formă de inimă. Astfel de ținute sunt foarte îndrăgite de absolvenți și mirese. Dacă unei fete îi plac coafurile luxoase înalte, atunci una dintre opțiunile potrivite ar fi o coajă. Coafura poate fi furată cu cepu de păr cu strasuri, flori artificiale silt vii. Atunci când efectuați o coafură, asigurați-vă că lăsați câteva șuvițe ondulate în față.Pentru un aspect ușor și fermecător, este potrivită o coafură malvină, decorată cu accesorii suplimentare. Un aspect restrâns și modest se va dovedi atunci când combinați o rochie cu umerii deschiși și coafurile cu coada de pește. Această instalare se face cel mai bine cu o grămadă pentru a da un volum suplimentar.

Coafuri pentru rochii închise

Rochiile închise arată foarte elegante și reținute. Acestea sunt cel mai adesea folosite pentru a crea o imagine strictă și de afaceri. Pentru ca imaginea să fie completă, este foarte important să alegeți coafura potrivită. O astfel de ținută arată foarte reușită cu bucle lejere de diferite lățimi. Dacă doriți, puteți decora coafura cu un ac sau cu orice alt accesoriu. Pentru o astfel de rochie, o coafură de coajă sau o coadă franceză este perfectă. Pentru look-urile de zi cu zi cu o rochie cu sobe închise, este potrivită o coafură cu cusături sau coadă cu o împletitură.

Îmbrăcarea rochiei cu cheie

Astfel de rochii vor deveni un salvator de viață pentru fetele cu un bust mic, deoarece ținuta în sine o va face vizual mai magnifică. La fetele cu sâni mari, rochia va arăta inutil sfidătoare. Fetele cu părul scurt sunt sfătuite să facă coafură sloppy cu încuietori de rană. Pentru aspectele de zi cu zi pentru o rochie cu decolteu cu gaură de cheie, stilul cu efect umed este foarte des utilizat. Teseți o bretonă oblică lungă într-o împletitură de-a lungul frunții sau așezați un flagel. De asemenea, coafura unui khan cu un fascicul pe partea din spate a capului se va potrivi bine în această imagine.

Coafuri pentru pește în stil rochie cu spatele deschis

Dacă partea superioară a rochiei este realizată sub formă de corset, atunci acordați atenție coafurilor cu părul liber, bucle pufoase, părul pieptănat și buclele ondulate. Pentru o rochie, un pește cu curele arată armonios un buchet înalt. Puteți adăuga coafuri sau elemente de împletire la coafură.

Coafuri pentru rochii în diverse culori

Culoarea are un impact mare asupra alegerilor de stil. Să ne uităm la principalele caracteristici ale stilului pentru cele mai populare culori de rochie:

 • Rochie roșie - coafuri moi, ușoare și naturale, astfel încât imaginea nu a fost prea provocatoare.
 • Rochie neagră - stil frivol, nepăsător sau coafuri elegante în funcție de stilul și tipul de eveniment.
 • Rochie albastră - coafuri grațioase, grațioase și luxoase, cu bucle și buchete.
 • Rochie roz - stil flirt, delicat și modest, fără a fi inutil voluminoase, pentru a nu încărca imaginea.

Un stil corect selectat este capabil să decoreze mai bine ținuta unei fete decât bijuteriile și diverse elemente decorative. Cel mai important este să alegeți o coafură cu toată responsabilitatea și seriozitatea. Apoi se acordă atenție excesivă și priviri admirabile. La urma urmei, fiecare detaliu are o importanță deosebită în crearea unui arc frumos.

0 raspunsurile

răspuns

Vrei să te alături discuției?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Adaugă un comentariu

E-mailul dvs. nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate *